Kuva: AOP

Billie Eilish pukee klassikkokuosin poikkeuksellisella tavalla - katso erikoinen "hupputyyli"

28.08.2019 14:45 - Milena Raappana

Palkittu poppari Billie Eilish suosii muutenkin peittävää tyyliä.

Poptähti ja MTV Music Video Awardseissa useita palkintoja haalinut Billie Eilish, 17, tunnetaan räiskyvästä ja poikkeuksellisesta tyylistään, josta hän jakaa kuvia Instagram-tilillään. Moni onkin rakastunut tähden erikoiseen tyyliin ja sanonut häntä "cooleimmaksi tyypiksi ikinä", eikä suotta. 

Eilishin käsittelyssä niin muotimaailman klassikkokuosit kuin katutyylin trenditkin nousevat aivan uudelle tasolle ja muuntautuvat huomiota herättäviksi asukokonaisuuksiksi. Tämän todistaa esimerkiksi popparin yksi uusimmista Instagram-julkaisuista, jossa hän on verhoutunut Burberryn ikoniseen ruutukuosiin kirjaimellisesti päästä varpaisiin. 

Yllään Eilisihillä on klassinen trenssitakki, mutta kuosi nähdään myös erikoisessa kommandopipoa muistuttavassa päähineessä. Peittävät asukokonaisuudet eivät sinänsä yllätä nuoren lahjakkuuden kohdalla. Muun muassa Teen Vogue uutisoi uudesta Calvin Kleinin mainosvideosta, jolla Eilish kertoo suojaavansa kehoaan muodilla ja välttävänsä löysillä vaatteilla kehonsa seksualisoinnin. 

Mainosvideo keräsi kommentteja sekä puolesta että vastaan. Osa oli sitä mieltä, ettei kenenkään täytyisi joutua peittelemään kehoaan ja osa taas kertoi rakastavansa popparia entistäkin enemmän videon katsomisen jälkeen. Suosio näkyykin Eilishin julkaisemassa somepäivityksessä, joka on saanut yli viisi miljoona tykkäystä ja rutkasti artistin tyyliä ylistäviä kommentteja. 

"KUNINGATAR rakastan sinua."

"Vau hän elää unelmaelämääni kaiken tuon Burberryn keskellä."

"Burberry-jengi."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: 17-vuotias supertähti kertoo kokeneensa ahdistelua fanitapaamisessa - "Pyydän, lopettakaa!"

Lue myös: Yleisö hurrasi 17-vuotiaan laulajatähden kömmähdykselle - "Mitkä ne v**un sanat olivatkaan?"

Juttua päivitetty 2.9.2019: Jutun otsikko: "Huh huh! Onko siveellisempää tyyliä nähty? Billie Eilishin asu peittää lähes kaiken" muutettu. 

Kilpailut

Uusimmat