Kuva: AOP

Kylie Jennerkin verhoutui syksyn ehdottomaan hittivaatteeseen - löytyykö jo sinun vaatekaapistasi?

16.10.2019 10:15 - Milena Raappana

Yksinkertainen, mutta tyylikäs asukokonaisuudesta on helppo ottaa inspiraatiota omaan arkipukeutumiseen.

Syksyn hittivaate, ruudullinen paidan ja takin yhdistelmä "shacket", myytiin lyhyessä ajassa loppuun ketjuvaateliikkeistä. Meikkibisnestä pyörittävä miljardööri Kylie Jenner, 22, on myös tykästynyt monikäyttöiseen vaatekappaleeseen ja ottanut trendin osaksi vaatekaappiaan.

Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvasarjan asustaan, joka yllään hän oli kuvatekstin mukaan menossa elokuviin. Yllään Kyliella on punasiniruudullinen "paitatakki" ja jalassaan rennon näköiset mustat housut. Asusteiksi hän on valinnut kiiltonahkaisen Chanelin laukun, timantein koristellut yksinkertaiset sormukset ja rannekellon. 

View this post on Instagram

movie night 🖤 what’s your favorite movie?

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka Kylie julkaisee Instagram-tilillään kuvia itsestään paljastavissa ja erikoisissa asukokonaisuuksissa, hän on myös inspiroi tavallisilla arkilookeillaan. Tähden vaatekaappi todennäköisesti sisältää asusteita, joiden hintalappu huimaa monen päätä, mutta vaikutteita ja ideoita jokapäiväiseen pukeutumiseen hänen kuvistaan on helppo löytää. 

Uutisoimme esimerkiksi valkoisen t-paidan, nahkaiset housut ja massiiviset lenkkarit yhdistävästä asukokonaisuudesta, joka on helposti muunneltavista oman karderoopin aineksista.

Lue myös: Kylie Jennerin helppo arkilook villitsi somen - tuoreella asukuvalla jo yli 8 miljoonaa tykkäystä

Lue myös: Mikä tiimalasivartalo! Kylie Jennerin minimaalinen asu paljasti muodokkaan vartalon

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat