Kuva: AOP

Kim Kardashianin farkut tekivät kunniaa kurveille - housuissa takamusta korostava juju

07.11.2019 23:15 - Sallamaari Niittymäki

Kanye Westin oli tietenkin pukeutunut sävy sävyyn vaimonsa kanssa.

Kim Kardashian, 39, näyttäytyi eilen hänen miehensä Kanye Westin, 42, kanssa WSJ Magazinen järjestämässä palkintogaalassa New Yorkissa. Pariskunta vaikutti kuin vastarakastuneelta. He pitelivät toisistaan hellästi kiinni ja suukottelivat hymyillen.

Tämän lisäksi huomion kiinnitti Kardashianin näyttävä asuvalinta. Hänen tummaan denim-asuunsa kuuluivat tiukat farkut ja off shoulder -mallinen korsettipaita.

Asun katseenvangitsija oli kuitenkin tummansiniset nahkachapsit, jotka myötäilivät täydellisesti Kardashianin muotoja. Chapsit oli ommeltu kiinni farkkuihin. Kengiksi oli valikoitunut samaa tummansinistä nahkaa olevat länkkäri-henkiset korot. 

Kerroimme aiemmin, miten julkkikset ovat hurahtaneet rohkeisiin takapuolen paljastaviin chapseihin. Eteenkin festaripukeutumisessa ne ovat olleet suosittu valinta.

Chapsit ovat alun perin toimineet eteenkin lännenratsastuksen apuvälineenä. Niiden tehtävä on suojata ratsastajaa ruhjeilta maastossa. Ensimmäiset chapsit rantautuivat Espanjasta ja Meksikosta Amerikan cowboy-kulttuuriin.

Alta näet Kardashianin tyylinäytteen.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Laulaja Evelinan seksikkäät chapsit sekoittivat fanit: "Damn, mikä asu!"

Lue myös: Pepun täysin paljastavat housut tyrmättiin netissä - "Kuka tuollaisia käyttäisi?"

Lue myös: Kim Kardashian lihoi vuodessa 8 kiloa - paljasti syyn Instagramissa

Lähde: Hollywoodlife ja Wikipedia

Kilpailut

Uusimmat