Vintage-muotia parhaimmillaan! Kaksostytöt modernisoivat piirroshahmojen tyylit: "Täydellistä"

13.01.2020 19:45 - Milena Raappana

Danielle ja Nicole Harry käyttävät pukeutumisessaan vain kierrätettyjä vaatteita ja inspiroituvat muun muassa Frozenin Annasta ja Elsasta ja Frendien Pheobesta ja Ursulasta.

Animaatiohahmot ja tv-sarjojen suosikkiroolit ovat nousseet inspiraation lähteiksi niin taiteessa kuin pukeutumisessa. Uutisoimme aikaisemmin somevaikuttaja Lydiasta, joka koosti suosikkisarja Frendien Chandler Bing -hahmon asuista omanlaiset ja nykypäivänä tyylikkäät versiot. 

Näin tekevät myös kaksostytöt Danielle ja Nicole Harry, jotka inspiroituvat etenkin Disneyn piirroshahmoista, mutta myös muiden tv- ja elokuvahahmojen tyylistä. Huomionarvoista on, että sisarukset käyttävät pukeutumisessaan pääsääntöisesti kirpputoreilta ja vintageliikkeistä löytämiään vaatteita. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viime vuonna vintage-vaatteita myyvän nettikaupan Betty Berryn perustaneet Danielle ja Nicole kertovat Metro-lehden haastattelussa rakastaneensa lapsuudestaan saakka Disney-prinsessoiksi pukeutumista. 

- Näiden asujen keksiminen on meille nostalgista ja tuo meille niin paljon iloa, siskokset kertovat. 

Nicole ja Danielle eivät kuitenkaan pyri pukeutumaan täsmälleen hahmojen näköisiksi, vaan inspiroituvat esimerkiksi jostain tietystä vaatekappaleesta tai väripaleteista. He julkaisevat kuvia asuistaan Instagram-tilillään @bettyberry, jossa heillä on peräti 122 000 seuraajaa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaksostytöt ovat pukeutuneet muun muassa Frozenin Annaksi ja Elsaksi, Arieliksi ja Liloksi ja Stitchiksi. Myös tv-sarjojen ja elokuvien hahmot kuten Frendien Pheobe ja Ursula, Yksin kotona -elokuvien Kevin ja Harry Potter näkyvtä heidän asuissaan. 

Danielle ja Nicole toivovat päivitystensä auttavan ihmisiä hylkäämään pikamuodin ja suosimaan kierrätettyjä vaatteita. 

- Olemme pikamuotia vastaan ja meidän ehdottomasti täytyy siirtyä siitä pois planeettamme takia. Haluamme auttaa ihmisiä muuttamaan pikku hiljaa ostostapojaan esittelemällä ympäristöystävällisiä asusteita heidän jokapäiväisiin asuihinsa, Danielle sanoo Metron haastattelussa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Inhorealistiset versiot Disney-prinsessoista saavat somekansan tikahtumaan - "Täyttä kultaa"

Lue myös: Muotisuunnittelija loi Disney-prinsessojen mekoista modernit, upeat versiot - katso

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat