Kuva: Shutterstock

Miten korostusväri kannattaisi levittää? Meikkitaiteilijan vinkki antaa "nuorekkaamman" ilmeen

17.02.2020 18:45 - Milena Raappana

Moni laittaa korostusvärin meikin viimeistelyvaiheessa. Meikkitaitelijalla on kuitenkin toisenlainen neuvo.

Hehkua tuovat korostusvärit nousivat meikkitrendiksi muutama vuosi sitten. Kaikkien poskipäät säkenöivät kuin diskopallot, ja sosiaalisessa mediassa täydellinen hohto sai oman aihetunnisteen Higlight on fleek, mikä tarkoittaa vapaasti suomennettuna upean näköistä korostusväriä. 

Moni laittaa korostusvärin meikin viimeistelyvaiheessa, mutta Elle Australia haastatteli YSL:n ja Armani Beautyn Ross Andrewarthaa, joka neuvoi lisäämään hohdon jo ennen meikkivoiteen levittämistä.

- Korostusvärin lisääminen ennen meikkipohjaa antaa iholle paljon nuorekkaamman ilmeen, jolloin voi käyttää paljon vähemmän meikkivoidetta koko kasvoihin, Andrewartha selittää Elle Australialle.

View this post on Instagram

🍉

A post shared by Ruby H Campbell (@missscampbell) on

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hänen mukaansa parhaimman tuloksen saan voidemaisella tai nestemäisellä korostusvärillä. Ne eivät ole aivan yhtä kimaltavia kuin puuterimaiset tuotteet ja levittyvät helposti meikkivoiteen sekaan. 

Jos hehkua tuli levitettyä hieman liian runsaalla kädellä, Andrewartha neuvoo pelastamaan tilanteen mattapuuterilla, joka eliminoi hohtoa. 

Lue myös: Nainen meikkaa käyttämällä ainoastaan korostuvärejä - katso hämmästyttävä video

Lue myös: Meikkitaiteilijan vinkit raikkaaseen kesämeikkiin: "Vähemmän on enemmän"

Lähde: Elle Australia

Kilpailut

Uusimmat