Kuva: AOP

Neljä trendikästä vaatekappaletta, jotka kannattaa ostaa käytettynä - lue miksi!

01.03.2020 19:15 - Henna Koste

Kauden trendit kutsuvat koluamaan vintagekauppoja.

Ekologisin tapa hankkia vaatteita on ostaa ne käytettynä. Second hand -liikkeistä voit löytää yhtä hyvin ajankohtaisia trendivaatteita. Monet niistä ovat vielä persoonallisia, eikä samanlaisia tule vastaan. 

Vintagelaukku

Uusia laukkutrendejä syntyy kuin sieniä sateella, ja sitä mukaan myös vintagelaukkujen määrä lisääntyy. Laadukas merkkilaukku näyttää hyvältä myös käytettynä, kun nahka on patinoitunut kauniisti. Esimerkiksi Vestiaire Collectiven valikoimasta löytyy paljon vintagelaukkuja, jotka ovat uusiin verrattuna paljon edullisempia. 

Valkoinen kauluspaita

Valkoinen kauluspaita on klassikko. Niitä löytyy myös paljon vintagekaupoista persoonallisilla kauluksilla ja hihoilla höystettynä. 

(kuva: AOP)

Persoonalliset neuleet

Vintage-henkisyys on nyt myös trendi, joten mummon vaatekaapista tai kirpputoreilta voi tehdä todellisia aarteita. Saatat löytää uniikin itse tehdyn neuleen. 

Tikkitakki

Kerroimme hiljattain, että Ulla Taalasmaan lempivaate eli tikkitakki on nyt todella ajankohtainen. Koska tämä trendi oli viimeksi ajankohtainen takavuosina, niitä löytyy myös kirpputorien rekeistä. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Sininen ja valkoinen värit ovat Gigi Hadidin - huippumallin näyttävä asu käänsi katseet

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat