Kuva: AOP

Kolme tyylisääntöä, jotka voimme kaikki oppia kuningatar Elisabetilta

04.04.2020 20:15 - Henna Koste

Tiesitkö, että kuningattaren värikkäisiin edustusasuihin on hyvin käytännöllinen syy?

Iso-Britannian kuningatar Elisabet II on ollut hallitsijana yli 68 vuoden ajan. Tämän lisäksi hän on 15 muun maan valtionpäämies. 25-vuotiaana kuningattareksi kruunattu Elisabet II on myös yksi aikamme tyyli-ikoneista.

Brittihovin suosituimmaksi perheenjäseneksi kutsuttu kuningatar nähdäänkin usein värikylläisissä asuissaan. Väreihin on kuitenkin käytännönläheinen syy: hänet täytyy erottaa väkijoukosta.  

- Hänen on erotuttava, jotta ihmiset voivat sanoa nähneensä kuningattaren, kertoi Wessexin kreivitär Sophie The Queen, 90 -dokumentissa.

Poimimme kolme tärppiä kuningattaren tyylistä, joista voimme kaikki ottaa oppia. 

Luota kukkamekkoon

Ei liene kukkamekon voittanutta. Nykynainen yhdistää sen mutkattomasti maihareiden ja farkkutakin kaveriksi, mutta se näyttää edelleen ajankohtaiselta kauniiden avokkaiden kanssa. Alla olevassa kuvassa nähtävä mekko väri-ilotteluineen voisi olla yhtä hyvin muotiguru Olivia Palermon yllä. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Kuningattaren tyyliä vuodelta 1955. (kuva: AOP)

Skarppi bleiseri toimii aina

Kun kaipaat ryhtiä asuun, vedä päälle istuva bleiseri. Tämä toimi vuonna 1968, se toimii myös nyt. Kuvassa vasemmalla prinssi Philip, jonka ruututakki on myös ajaton. 

(kuva: AOP)

Sävy sävyyn

Emme voi olla mainitsematta kuningattaren tavaramerkkiä. Kun asukriisi pukkaa, leikittele väreillä. Kun valitset kirkasta väriä yllesi, saat taatusti kiinnostavan asukokonaisuuden. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Kuningatar Elisabet julkaisi ensimmäisen Instagram-kuvansa – katso päivitys

Kilpailut

Uusimmat