Kuva: AOP

Khloé ja Kourtney Kardashian paljastavat muutoksen kauneusrutiineissaan: "Vain karanteenissa"

18.05.2020 15:15 - Milena Raappana

Sosiaalinen eristäytyminen on vaikuttanut myös Kardashianeiden hiustenhoitoon.

Moni voi varmasti samaistua siihen, miten koronaviruksen eristyksen myötä arki- ja kauneusrutiinit saattoivat kääntyä päälaelleen. 

Näin kävi myös Kardashian-sisaruskatraan Kourtneylle, 41, ja Khloélle, 35. Kaksikko paljasti Poosh-sivuston YouTube-videolla sekä vinkkejä karanteenitreeneihin että muutoksista heidän arjessaan. Yksi käänne heidän rutiineissaan on ollut se, etteivät he pese hiuksiaan yhtä usein. 

Wellness Wednesday -videolla fani kysyi, mitä tehdä hikisille hiuksille, jos treenaa paljon eikä halua pestä niitä joka urheilukerran jälkeen. 

- Olen tehnyt tätä vain karanteenissa. Huuhtelen hiukseni pelkällä vedellä, Kourtney vastaa samalla, kun Khloé nyrpistää naamaansa hämmästyneenä. 

Kourtney kertoo pesseensä hiuksiaan ennen joka päivä ja niiden kärsineen siitä. Nyt kuitenkin pelkällä vesipesulla hänen hiuksiinsa jää luontaisia öljyjä, joiden avulla hän muotoilee hiuksensa nutturalle, jonka kiinnittää silkkisellä scrunchie-ponnarilla. 

Khloé sen sijaan pesee hiuksensa viikonsa alussa ja loppuviikon yrittää kuivasampoon ja erilaisten hiustyylien avulla saada kuontalonsa näyttämään hyvältä. 

Kuten Kardashian-sisarukset kertovat, karanteeni on oivallista aikaa antaa hiusten levätä ja olla luonnollisessa tilassaan. 

Lue myös: 9 tapaa, joilla vahingoitat hiuksiasi huomaamattasi

Lue myös: Kylie Jenner paljasti oikeat hiuksensa - fanit tykästyivät: 'Sinun pitäisi rokata näitä'

Lähde: TeenVogue

Kilpailut

Uusimmat