Kuva: AOP

Nyt ei synkistellä - kuusi trendikkäintä väriä tulevaan kauteen

21.10.2020 10:15 - Henna Koste

Vaatemuodissa näkyy nyt monipuolinen väripaletti.

Ihastuttavat syystrendit neuleliiveineen ja jakkupukuineen ovat hurmanneet muotiväen. Jos tänä vuonna olemme viihtyneet kotioloissa tummanpuhuvissa ja neutraaleissa sävyissä, ensi keväänä asiaan on tulossa muutos. Näin voi ainakin päätellä muotiviikoilta virranneesta inspiroivasta kuvamateriaalista.

Marie Claire kokosi ensi kevään suurimmat väritrendit, joita ei voi kuvailla tylsiksi. 

Hopea

Hopea ja kimaltavat yksityiskohdat rytmittävät kevään muotimallistoja. Hopea kimmelsi muun muassa Paco Rabannen (kuvassa), Balmainin, Balenciagan ja Burberryn näytöslavoilla. Metallisävyt näkyvät vahvasti ensi vuonna. 

(kuva: AOP)

Keltainen

Raikas keltainen on ensi vuoden räiskyvin trendiväri. Pradan mallistossa nähtiin paljon keltaisia luomuksia. 

(kuva: AOP)

Valkoinen (päästä varpaisiin)

Valkoinen on ajankohtainen myös ensi vuonna. Trendikkäin kokonaisuus syntyy pukeutumalla kokovalkoiseen. Kuva Fendin näytöksestä. 

(kuva: AOP)

Vihreä

Ole oman elämäsi Helinä-keiju. Vihreän sävyjen kirjo näkyy kevään mallistoissa: minttua, limeä, neonvihreää, jalokivivärejä... Alberta Ferrettin näytöksessä hempeä vihreä yhdistyi kauniisti laskeutuvaan materiaaliin. 

(kuva: AOP)

Taivaansininen

Rauhoittavat sinisen sävyt ovat pinnalla ja sopivat täydellisesti ajattomaan vaatekaappiin. Kuva Acne Studiosin näytöksestä. 

(kuva: AOP)

Oranssi ja punainen

Vahvat värit, oranssi ja punainen antavat potkua kevään muotiin. Sportmaxin mallistossa hehkui paljon riemastuttavia punaisen sävyjä. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Muutaman euron panostuksella otat haltuun kauden kampaustrendin - tyyli, joka syntyy hetkessä

Lähde: Marie Claire

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat