Kuva: All Over Press

Laulaja Harry Styles on ensimmäinen mies Voguen kannessa - poseeraa Guccin mekossa

16.11.2020 18:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Brittiartisti on ensimmäinen mies, joka poseeraa yksin Voguen yhdysvaltalaisversion kansikuvassa. Hän kertoo lehden haastattelussa, että tykkää leikitellä pukeutumisellaan ja viis veisaa siitä, onko jokin vaatekappale tehty alun perin miehille tai naisille.

One Direction -yhtyeestä suosioon noussut ja sittemmin soolouraa tehnyt laulaja Harry Styles, 26, poseeraa muotilehti Voguen yhdysvaltalaisversion kannessa. Lehden kansikuvajutussa Styles nähdään hameessa ja Guccin valmistamassa iltapuvussa.

Samalla hän teki historiaa: Styles on ensimmäinen mies, joka poseeraa yksin lehden kansikuvassa sen 127-vuotisen historian aikana

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Laulaja kertoo haastattelussa, että hän nauttii pukeutumisesta, eikä välitä siitä, onko jokin vaate suunniteltu miehille tai naisille.

- Vaatteet ovat sitä varten, että niillä voi kokeilla, leikitellä ja pitää hauskaa. Kun lopettaa  "on miesten vaatteita ja naisten vaatteita" -ajattelun, avautuu kokonainen leikkikenttä, hän kertoo Voguelle.

- Menen joskus kaupoille ja huomaan katselevani naisten vaatteita ajatellen, että ne ovat mahtavia, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Stylesin mukaan on turha luoda esteitä omalle pukeutumiselleen.

- Sama pätee kaikkeen. Joka kerta kun luo itselleen esteitä, sitä tulee samalla rajoittaneeksi omaa elämäänsä. Vaatteilla leikittelyssä on niin paljon iloa, hän sanoo.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Harry Stylesin uusi hiustyyli sai somen sekaisin: "Hän on täydellinen"

Lähde: Vogue

Uusimmat