Kuva: AOP

Kaikki, mitä haluat tietää kevään 2021 muodista: kuusi isointa trendiä

23.12.2020 11:15 - Henna Koste

Jotain uutta, jotain vanhaa - kevään muodissa nähdään vanhoja tuttuja uudella twistillä.

Kulunut vuosi ei jää ehkä mieleen kaikista valoisimpana, mutta tulevaan kevääseen lataamme jälleen toivoa. Myös seuraavan kauden trendit näyttävät raikkailta ja tervetulleilta. Kokosimme kuusi kevään megatrendiä, jotka ovat näkyneet vahvasti muotiviikoilla. Näihin hurahdamme seuraavaksi: 

Kukkamekko

Kukkakuosi toimii aina, mutta tulevana keväänä niitä nähdään ennätyksellisen paljon. Muun muassa Erdemin näytöksessä hehkuivat vintage-henkiset kukkaprintit. 

(kuva: AOP)

Höyhenet

Nyt lähdetään lentoon! Höyhenet antavat vaihtoehdon paljeteille ja hapsuille. Höyhenet somistavat niin takin hihansuita, mekkojen helmoja kuin koko vaatteitakin. 

No. 21. (kuva: AOP)

Valkoinen

Tulevana keväänä pukeutudaan päästä varpaisiin valkoiseen. Muotiviikoilla nähtiin paljon kokovalkoisia asukokonaisuuksia muun muassa housupukujen muodossa. Valkoiset mekot eivät ole nyt vain morsiamen etuoikeus, vaan valinnanvaraa riittää myös muille tyylitaitureille.

Gabriela Hearst (kuva: AOP)

Rintsikkatopit

Rintaliivit ovat nousseet alusvaatteen asemasta osaksi tyylikästä ja kiinnostavaa asukokonaisuutta. Tulevana keväänä rintaliivitopit ovat iso hitti. Dolce & Gabbanan näytöksessä pikkutoppi oli puettu harmonisesti bleiseripuvun kanssa. 

Läpikuultavat materiaalit

"Onkohan tää jo liian läpinäkyvää?", lauloi Jiri Nikkinen takavuosien hitissä. Tämä toimii myös ohjenuorana kevään trendityylissä. Läpikuultavat materiaalit ovat pinnalla. Esimerkki tyylikkäästä vilauttelusta Diorin tapaan. 

(kuva: AOP)

Röyhelöt

Ihanat rimpsut ja röyhelöt olivat myös avainasemassa muotiviikoilla. Pitkän pimeän kauden jälkeen kevyet rimpsut tuntuvat houkuttelevilta. Ulla Johnsonin mallistossa nähtiin paljon erilaisia röyhelöitä. Ota ilo irti trendistä jo ennen kesää. Neuleen alta pilkistävä röyhelökaulus, -hihat tai -helma näyttävät suloiselta. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Katie Holmesin talvityylissä yhdistyvät kaksi megatrendiä - tyylikästä mutta mukavaa!

Lähde: StyleCaster ja Marie Claire

Kilpailut

Uusimmat