Kuva: AOP

Dua Lipan asu vaatii kantajaltaan ripauksen rohkeutta - look, joka hurmasi somekansan hetkessä

29.12.2020 21:15 - Emmi Moilanen

Artistin Instagramissa julkaisemat asukuvat ovat keränneet faneilta yli kolme miljoonaa tykkäystä.

Vuosi 2020 toi nollarin trendit vahvasti takaisin katukuvaan ja myös näyttävä mekkotrendi teki tänä vuonna paluun. Niin kutsuttua nakumekkoa ovat suosineet muun muassa artisti Dua Lipa sekä huippumalli Kendall Jenner, ja rohkeita mekkotyylejä yhdistävätkin usein pitkät näyttävät hihat tai katseet vangitsevat hansikkaat.

Dua Lipa on ottanut mekkolookin kulmakiven osaksi myös muuta pukeutumistaan ja yhdistänyt hansikkaat räväkkään asukokonaisuuteen. Lipa poseeraakin tuoreessa kuvassaan asussa, joka vaatii kantajaltaan ripauksen rohkeutta.

Artisti on stailannut räväkän pinkin paidan saman sävyisen alaosan kanssa, ja mustat sukkahousut tuovat lisää kontrastia kirkkaaseen väriin. Mielenkiintoa lookiin tuovat rohkeat leikkaukset sekä hapsut, ja runsas sormusten määrä. Strassein koristellut korkokengät luovat kokonaisuuteen viimeisen silauksen.

Tyyli on vakuuttanut artistin fanit Instagramissa, sillä julkaisu on kerännyt lyhyessä ajassa yli kolme miljoonaa tykkäystä. Pääset katsomaan Lipan julkaisemat kuvat alta.

Lue myös: Dua Lipa kruunaa lookinsa mielipiteet jakavalla trendillä - nollarin hittikengät vangitsee katseet

Lue myös: Yksityiskohta, joka muuttaa asun täysin - katso Dua Lipan taidonnäyte

Lue myös: Dua Lipan räväkkä look henkii nollarimuotia - rento oloasu on takuuvarma katseiden kääntäjä

Kilpailut

Uusimmat