Kuva: AOP

Kaikkien aikojen näyttävimmät nakumekot! Viisi tähtien punaisen maton tyyliä, jotka muistetaan

02.12.2020 21:15 - Henna Koste

2010-luvun taitteessa läpikuultavat mekot valtasivat punaiset matot. Trendi ei ole hiipunut vieläkään.

Nakumekot nousivat suureen suosioon muutamia vuosia sitten. Vaikka niistä on inspiroiduttu myös katutyylissä, ovat ne silti näkyneet ennen kaikkea punaisella matolla Hollywood-tähtien yllä. Laulaja Dua Lipa osoitti hiljattain, että nakumekkotrendi on edelleen voimissaan. 

Mutta millaisia nakumekkoja trendin kultavuosina on nähty? Kokosimme tähtien näyttävimmät lookit punaiselta matolta yhteen. 

Kim Kardashian

Seurapiiritähti Kim Kardashian käänsi katseet Met Galassa vuonna 2019, kun hän saapui punaiselle matolle nudensävyisessä mekossa, jonka juju oli tiukassa korsettiosassa. Tyylillä oli kivulias hintansa. Myöhemmin Kardashian on kertonut, että korsetin sitomiseen tarvittiin kolmea miestä avuksi. Kardashian ei voinut käydä tilaisuuden aikana vessassa ja myös joutui seisomaan automatkat. Kardashian kertoi myös, että hän otti korsettia varten jopa hengitysoppitunteja. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Kylie Jenner

Kylie Jennerin nude gaala-asu oli täynnä yksityiskohtia. Läpikuultava kangas ja näyttävät koristeet paljastivat ihoa tyylikkäästi. 

(kuva: AOP)

Jennifer Lopez

Supertähti Jennifer Lopez rakastaa nakumekkotrendiä. Billboard Music Awards -tilaisuudessa vuonna 2015 nähty iltapuku paljasti vatsan. 

(kuva: AOP)

Beyonce

Beyoncen tyylinäyte MET Galasta vuodelta 2015. Iltapuvussa oli myös trendikäs selän paljastava aukko. 

(kuva: AOP)

Rihanna

Tämän asun jälkeen alettiin vasta puhua nakumekkotrendistä. Rihannan CFDA Fashion Awards -tilaisuudessa vuonna 2014 nähty asu puhutti muotiväkeä ja kaikkia muitakin. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Tv-tähti Lauren Goodger todisti nakumekkojen olevan edelleen pinnalla - katso kuvat lookista

Kilpailut

Uusimmat