Kuva: AOP

Ostatko farkut käytettynä? Vältä yleinen kokomoka, kun hankit vintagea

19.03.2021 10:15 - Henna Koste

Hyvin istuvat farkut voi löytää vaikka käytettynä netistä, kunhan osaa olla tarkkana. Nyt ostohousut jalkaan!

Farkut ovat monen luottovaate, vaikka etätöihin siirtyneet saattavat viihtyäkin kotioloissa ennemmin rennoissa olohousuissa. Klassikkovaatteella tulee silti olemaan paikka vaatekaapeissamme (ja yllämme) myös tulevaisuudessa. Oikein huolletut laadukkaat farkut kestävät vuosikausia. Kerroimme aiemmin farkkujen viiden käyttökerran pesusäännöstä. Lue lisää täältä

Jos aiot metsästää "uusia" farkkuja käytettynä, kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin asioihin. Nylon-julkaisu listasi tärpit vintagefarkku-ostoksille. 

Tiedä kokosi

Farkkujen kohdalla mitoitus voi vaihdella huomattavasti tuotemerkin sekä vuosikymmenen mukaan. Jos ostat farkut netistä, muista mitata ainakin vyötärösi ja lantiosi hutiostosten välttämiseksi. Älä epäröi kysyä myyjältä lisätietoja ja mittoja. Vintagefarkuissa ja tämän kevään farkuissa sama kokonumero voi tarkoittaa täysin eri asiaa. 

Pitkäaikainen luottovaate?

Älä anna pienien kulumien ja hapsuttavien lahkeiden hämätä: muista, että farkut ovat todennäköisesti palvelleet monia käyttäjiä jo ennen sinua. Mikä parasta, farkut ovat valmiiksi pehmeät ja mukavat käyttää. 

Lähde: Nylon 

Lue myös: Chrissy Teigenin näyttävät farkut muistuttavat takavuosien tyylistä - katso, kuinka yhdistät nyt

Lue myös: Tyylitrauma valkoisista farkuista? Sophie Turnerin ihana look vie sen mennessään

Kilpailut

Uusimmat