Kuva: AOP

Tekeekö takavuosien trenditukka paluun? Inspiroivat lookit saavat harkitsemaan lyhyttä hiusmallia

25.03.2021 19:15 - Emmi Moilanen

Hiusmuodissa näkyvät nyt vahvasti jo aiemminkin ihastuttaneet trendit.

Kirjoitimme aikaisemmin siitä, kuinka 2010-luvulta tuttu otsatukkamalli tekee tänä keväänä paluun. Menneiltä vuosilta tuttuja hiustrendejä on havaittavissa nyt enemmänkin, sillä esimerkiksi laulaja Jessie J leikkasi hiljattain itselleen nollarilla, ja uudelleen muutamia vuosia sitten ihastuttaneen, polkkatukan.

Laulaja ei ole ainoa lyhyestä hiusmallista tänä keväänä innostunut, vaan myös näyttelijä Emma Watson kuvattiin hiljattain uudessa polkkatukassaan. Voit katsoa kuvan näyttelijän lookista alta.

(kuva: AOP)

Jessie J puolestaan esitteli uutta hiustyyliään Instagramissa. Juttu jatkuu kuvan alla.

Popsugar-sivusto ennustaa, että lyhyt hiusmalli tekee tänä keväänä toden teolla paluun katukuvaan. Kokosimme alle inspiroivat lookit, joita julkkisnaiset ovat suosineet niin nollarilla kuin 2010-luvullakin.

Näyttelijä Sarah Hyland osoittaa, että lyhyt polkkatukka sopii erinomaisesti myös taipuisille ja luonnonkiharille kutreille. Alla Hyland kuvattuna vuonna 2015.

(kuva: AOP)

Näyttelijä Keira Knightely puolestaan luotti polkkatukkaan jo nollarin puolivälissä. Lyhyt hiusmalli saa skarppiutta suoristusraudan ja hiuslakan avulla.

(kuva: AOP)

Kim Kardashian pätkäisi kutrinsa lyhyeen malliin kaksi vuotta sitten.

(kuva: AOP)

Yksi ikonisimmista polkkatukkalookeista muistetaan nollarilta, kun Spice Girl Victoria Beckham leikkautti hiuksensa polkkamalliin.

(kuva: AOP)

Lue myös: Muuttuvatko hiukset nopeasti likaisiksi? Kampaajan pesukikka hillitsee rasvoittumista

Lue myös: Täydellisen huoleton ja ilmava kampaus hetkessä - kolme vinkkiä, joilla teet sen kuin kampaaja

Lue myös: Miltä näyttää vuoden 2021 hiusmuoti? 5 suurinta väritrendiä

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat