Kuva: AOP

Onko Katie Holmesin yllä nähty aukkohame seuraava hittivaate? Epäilemme, että kyllä

30.07.2021 17:15 - Henna Koste

Näyttelijä ja tyyliguru Katie Holmes on aiemminkin villinnyt muotiväkeä ostoksille.

Näyttelijä Katie Holmes, 42, on tyyli-ikoni, jonka minimalistiset asut inspiroivat muotiväkeä kerta toisensa jälkeen. Holmesin vaatekaapin kaikki vaatekappaleet tuntuvat toimivan täydellisesti yhdessä. Koostimme aiemmin näyttelijän tyylin kulmakivet yhteen. Nämä vaatekappaleet löytyvät luultavasti sinunkin kaapistasi.

Tällä kertaa tähti kuvattiin New Yorkissa mutkattomassa asukokonaisuudessa, joka kuvastaa täydellisesti hänen tyyliään. Musta perustoppi ja terveyssandaalit saivat särmää valkoisesta trendihameesta. Erityisen trendikkään hameesta tekevät vyötärölle asettuvat aukot. Erilaiset aukot vaatteissa ovat olleet tämän vuoden hitti. Tästä saatiin vahvasti vihiä muun muassa Pradan ja Victoria Beckhamin näytöksissä viime syksynä. 

Kansainväliset muotijulkaisut eivät vielä tiedä, minkä brändin hame on kyseessä, mutta tiedon paljastuessa saattaa hameesta tulla hyvinkin himottu. Holmes on aiemmin nostanut esimerkillään yksittäisiä vaatteita ja brändejä suureen suosioon. Näin kävi muun muassa vuonna 2019, kun tähti kuvattiin Khaite-merkin neulerinstikoissa ja takissa

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Jennifer Lopezin minimekko on täydellinen monesta syystä - katso, kuinka puet sen kesään ja syksyyn

Lue myös: Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää syksyn asustemuodista - neljä kuumaa tärppiä

Lue myös: Katie Holmes osoitti, että yhtä väriyhdistelmää on parjattu aivan turhaan - asu on napakymppi

Kilpailut

Uusimmat