Kuva: Kalevala/Marimekko/AOP

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää syksyn asustemuodista - neljä kuumaa tärppiä

28.07.2021 09:15 - Henna Koste

Logomania pitää pintansa.

Syksyn asustemuoti näyttää herkulliselta, ja mikä parasta: sen voi ottaa haltuun jo heti. Syysmuotiin kiinni pääseminen ei välttämättä vaadi uusia hankintoja, vaan vanhojen asusteiden esiin kaivamista.

Kokosimme tärpit, joiden avulla otat syksyn asustemuodin haltuun. Miten korut puetaan nyt trendikkäästi? Entä, miltä näyttävät ajankohtaisimmat kengät?

Logot

Logomania vallitsee edelleen. Maailman suosituimmt muotitalot ja myös suomalaiset vaatebrändit niiden vanavedessä, ovat koristelleen vaatteensa ja asusteensa jo parin vuoden ajan jättimäisillä logoilla. Uhkarohkeaa vai määrätietoista? Luultavasti jälkimmäistä. Näyttävät logot koristavat nyt niin pipoja, pinnejä, pantoja, sukkia, laukkuja kuin huivejakin. 

Sukat 20 e, Marimekko. (kuva: Valmistaja)

Satiininen hiuspanta 310 e, Prada. (kuva: Valmistaja)

Platform-korot

Lenkkarit saavat syksyllä haastajat jykevistä platform-koroista. Paksuja pohjia nähdään saapikkaissa, maihareissa ja avokkaissa. 

Versace. (kuva: AOP)

Kengät 119,90 e, Unisa. (kuva: Valmistaja)

Koruöverit

Kauden korumuotia kuvaa parhaiten kliseinen ja ilmiselvä sanonta: enemmän on enemmän. Korvakoruissa nähdään niin minimalistisia malleja kuin suuria huomiokorviksiakin. Sama pätee kaula- ja rannekoruihin. Helpoiten pääset trendiin kiinni pukemalla liki kaikki korusi yllesi samaan aikaan.

Onnenhelmi-riipus ja korvakorut, Kalevala Koru. (kuva: Valmistaja)

Korvakorut 16,99 e, Glitter. (kuva: Valmistaja)

Hilla-rannekoru 84 e, Lumoava. (kuva: Valmistaja)

Vyöt

2000-luvun alkupuolella vyö näytteli isoa roolia asussa kuin asussa - myös kirjaimellisesti isoa, koska vöiden soljet saattoivat olla leipälautasen kokoisia. Tänä syksynä vyöt kurotaan taas kiinni. Jos haluat yhdistää trendit samaan asusteeseen, hanki logovyö. 

Alberta Ferretti (kuva: AOP)

Vyö 14,95 e, Gina Tricot/Zalando.fi. (kuva: Valmistaja)

Lue myös: Pue korsetti Abreun tapaan - maailmantähdetkin suosivat tyyliä, jossa korsetti tuo asuun jujun

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat