Kuva: Shutterstock

Häkellyttävän upeat kynnet helpoilla nikseillä - 3 näyttävää tyyliä, joista selviää tumpelompikin

29.08.2021 14:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Näyttävät kynnet voi loihtia kotonakin.

Moni tietää, kuinka turhauttavaa kynsilakalla tuhraaminen voi pahimmillaan olla. Katseita keräävien kynsien taiteilun ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa, sillä näyttäviin kynsiin voi oikaista myös helpoilla nikseillä ja loihtia manikyyrin kotonakin.

Kokeile näitä:

1. Pikainen pilkkukuvio. Tasaisen pyöreät pilkut eivät vaadi vakaata kättä, toisin kuin voisi luulla. Riittää, että omistat hengettömän hiuspinnin. Ensin kynnelle levitetään haluamasi värinen pohjalakka, jonka jälkeen hiuspinnin pyöreäpäinen sakara kastetaan toiseen valitsemaasi kynsilakkaan. Pinnin kastetulla päällä pilkut voi vain painaa kynnelle ja niistä tulee kaikista säännöllisen pyöreitä.

Ohjevideon voit katsoa alta tai täältä.

2. Kaunis kiemura. Kaksivärinen kiemurakuvio vaatii välineikseen vain hammastikun. Lakkaa ensin kynnen toinen puoli yhdellä värillä ja sitten toinen puoli toisella, toinen kerros saa mennä myös hieman limittäin ensimmäisen värin päälle. Kun lakka on vielä märkää vedä hammastikulla kiemuraa kynsilakkojen rajapinnalle, jolloin ne sekoittuvat kauniisti toisiinsa.

Tarkempaa ohjeistusta voit katsoa alta tai täältä.

3. Ranskalainen manikyyri suoraan kuin salongista. Jos ranskalaisen manikyyrin viivat eivät koskaan tunnu asettuvan paikalleen, kannattaa lakan levittämistä lähestyä ihan uudella tavalla. Nerokas niksi on levittää lakkaa hiukan peukalon syrjään ja pyöräyttää toisen käden kynnen kärki peukalon iholla olevassa lakassa. Pyöreä liike saa lakan tarttumaan kynnen kärkeen paljon tasaisemmin ja luonnollisemmin kuin, jos yrittäisit piirtää sudilla.

Peukalokikkaa havainnollistavan videon voit katsoa alta tai täältä.

@ipsy

How did I just learn about this hack yesterday? ?? ##frenchtip ##manicure ##nailpolishhack ##fyp ##fpy ##IPSY

♬ original sound - IPSY

Lue myös: Toistaiseksi harvinainen kynsilakkatrendi hurmaa tänä syksynä - syntyy helposti myös kotona

Lue myös: Loihdi lyhyistä kynsistä takuuvarmat katseenvangitsijat - 4 ihanaa manikyyri-ideaa

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat