Kuva: AOP

Viisi tyylikkäintä julkkisparia, joita muotimaailma rakastaa - ketkä vaihtoivat tyyliään suhteen myötä?

22.09.2021 11:15 - Henna Koste

Viihdemaailman puhutuimmat pariskunnat kääntävät paparazzien huomion myös asuillaan.

Tänä vuonna on syntynyt kiinnostavia julkkispareja ja sen myötä myös kiinnostavia tyylikaksikoita. Vogue listasi tyylikkäimmät julkkisparit yhteen. Miten Jennifer Lopezin tyyli on muuttunut sen jälkeen, kun hän palasi yhteen Ben Affleckin kanssa? Entä, keiden tyylit poikkeavat raikkaasti toisistaan? Nyt tutustutaan tähtiparien vaatemieltymyksiin. 

Jennifer Lopez ja Ben Affleck

Jennifer Lopez ja Ben Affleck seurustelivat 2000-luvun taitteessa, mutta romanssi roihahti uudelleen tänä vuonna. Bennifer 2.0 nähdään liikkeellä hillityissä ja koordinoiduissa asukokonaisuuksissa. Etenkin J.Lo on huomattavasti villimpi pukeutuja kuin mitä viime kuukausien asut antavat ymmärtää. Yhdessä he luottavat asujen harmoniaan - aivan, kuten ensimmäisellä kierroksellaankin. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Kourtney Kardashian ja Travis Barker

Kun Kourtney Kardashian ja muusikko Travis Barker alkoivat seurustella alkuvuodesta 2021, muuttui Kourtneyn tyyli rokimpaan suuntaan. Parin pukeutumisessa on paljon vaikutteita grunge-tyylistä. Parin asukokonaisuudet ovat virkistävä ja esteettinen ilo silmälle. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Michael B. Jordan ja Lori Harvey

Näyttelijä Michael B. Jordan ja vaikuttaja Lori Harvey näyttävät rakastuneilta sekä tyylikkäiltä. Michelin tyyli on ajaton, kun taas Lori on ennakkoluulottomampi pukeutuja. Pariskunnan tyylit tasapainottavat toisiaan, eivätkä he luovu omista tavaramerkeistään yhdessä edustamisen vuoksi. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Kaia Gerber ja Jacob Elordi

Kaia Gerberille muotitietoisuus tulee jo ammattivalinnan kautta, mutta myös verenperintönä. Huippumalli rakastaa minimalismia: suoria farkkuja, nahkatakkeja ja olkalaukkuja. Jacobin tyyli menee yksiin Kaian tyylin kanssa. Ehkäpä he saattavat käydä myös toistensa vaatekaapeilla. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Zoë Kravitz ja Channing Tatum

Siinä missä Channing Tatum luottaa skeittarityyliin, on Zoë Kravitz taas muotia intohimoisesti seuraava tyyliguru. Vastakohdat näyttävät aina kiinnostavilta!

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lähde: Vogue

Lue myös: Pukeuduin viikon pelkästään Suomi-muotiin - kaikki asut miellyttivät silmääni, mutta opin jotain paljon tärkeämpää

Lue myös: Tähdet näyttivät inspiroivat vaihtoehdot suomalaisten suosikkityylistä - mikä on suosikkisi?

Kilpailut

Uusimmat