Kuva: Monki, H&M

Viisi syksyn megatrendiä - 90-luvun minimalismia ja näyttäviä kenkiä

29.09.2021 12:15 - Henna Koste

Mikä yhdistää lehmän laikkuja ja napapaitoja? Tänä syksynä trenditietoinen himoitsee niitä ylleen.

Miltä näyttää syksyn muoti? Nostalgiselta ja raikkaalta ainakin. Jos olet hurahtanut viime vuoden trendeihin ja tehnyt heräteostoksia, ovat hankintasi luultavasti edelleen ajankohtaisia ja muidenkin tyylitaitureiden suosiossa. Vaikutteita imetään yhä 90-luvulta ja tällä kaudella se näkyy niin minimalistisissa yläosissa kuin rouheissa trendikengissäkin. Tutustutaan tämän hetken tärkeimpiin trendeihin!

Liivit

Jos vuoden 2020 muotia täytyisi kuvata yhdellä vaatteella, se olisi luultavasti neuleliivi. Nyt, kun olemme oppineet käyttämään niitä, on valinnanvaraakin tullut lisää. Nyt myös skarpit juhla- ja toimistotyyliin yhdistetyt liivit tekevät paluun. 

Liivi 19,99 e, Gina Tricot. (kuva: Valmistaja)

Liivi 119,95 e, Samsoe Samsoe/Zalando.fi. (kuva: Valmistaja)

Maiharit 2.0

Maiharit ovat pitäneet pintansa jo vuosia. Tänä syksynä maihareiden pohjat ovat entistäkin jykevämmät ja varret kohoavat yhä ylemmäksi. 

Mona-maiharit 40 e, Monki. (kuva: Valmistaja)

Nahkaiset maiharit 199 e, Vamsko. (kuva: Valmistaja)

Villi länsi

Villin lännen tyyli on jälleen ajankohtainen - ja juuri niin villi kuin kukin haluaa. Leveälieriset hatut, lehmän laikuilla kuorrutetut vaatekappaleet, cowboy-bootsit ja suurella soljella varustellut vyöt tuovat kaikki tyyliin ajankohtaisuutta. Western-tyylin rakastaja pukee kaikki ylleen kerralla. 

Paita 89,99 e, Superdry. (kuva: Valmistaja)

Ruskeat bootsit 169,90 e, Unisa. (kuva: Valmistaja)

Ysäripaidat

Ysärimuodin uusi aalto ei ole tullut vieläkään tiensä päähän. Lyheyt tyköistuvat t-paidat ovat taas täällä. Muun muassa malli Bella Hadid on tämän trendin edelläkävijä. 

T-paita 12 e, Monki. (kuva: Valmistaja)

Ariana-t-paita 9,99 e, H&M. (kuva: Valmistaja)

Nahka-asut

Viime vuonna rakastuimme neuleasuihin, joissa ylä- ja alaosa olivat samaa sarjaa. Neuletrendi on edelleen voimissaan, mutta se saa sähäkän haastajan. Nyt muotiväki pukeutuu nahkaisiin univormuihin. 

Nahkapaita 350 e, Cos. (kuva: Valmistaja)

A-linjainen nahkahame 290 e, Cos. (kuva: Valmistaja)

Lue myös: Julkkisten suosikkiasusteen soisi näkyvän Suomen talvessakin - Gigi Hadid esitteli tyylinäytteensä, myös Rihanna rakastaa trendiä

Lue myös: Milanon muotiviikoilla lähes kaikki luottivat samaan tyyliin - katso paljonpuhuva kooste

Lähde: Nylon

Kilpailut

Uusimmat