Kuva: AOP

Emily Ratajkowski esitteli kolme täydellistä arkiasua - mikä lookeista on suosikkisi?

09.11.2021 15:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Muun muassa tuplafarkku on täydellinen esimerkiksi toimistoon.

Emily Ratajkowski, 30, tunnetaan näyttävästä tyylistään. Hän tietää aina, mikä on muodikasta ja juuri siitä syystä hänen asuistaan kannattaakin hakea inspiraatiota.

Hiljattain Ratajkowski kuvattiin muutaman päivän aikana kolmessa erilaisessa asussa, joista jokainen on täydellinen myös Suomen talvikeleihin. Etenkin näyttävä tuplafarkku toimii täydellisesti toimistossa.

Jos siis kaipaat inspiraatiota pukeutumiseen, katsasta alla olevat esimerkkikuvat. Näissä asuissa kun palaset ovat kohdallaan. 

1. Tuplafarkku, aina tyylikäs valinta. Ratajkowski yhdisti omassa asussaan tumman sinistä farkkua, joka on tyylikäs. Ylös asti napitetun farkkupaidan hän oli sujauttanut leveillä lahkeilla varustettujen farkkujen sisään ja kokonaisuuden hän kruunasi vyöllä. 

(kuva: AOP)

2. Poolopaita on aina trendikäs. Siksi sellainen kannattaa hankkia vaatekaappiin vaikka muutamassa eri värissä. Ratajkowskin vaalea asu sai hurmaavan lisäyksen vaalean ruskeista saappaista, jotka sointuivat väripalettiin täydellisesti. Tämä asu toimii monessa värissä, joten variaatioita on yhtä monta kuin pukeutujaakin. Huomionarvoista on myös se, että Ratajkowskin asussa nähdään trendisaappaat, jotka toimivat niin pitkän kuin lyhyenkin hameen seurana. 

(kuva: AOP)

3. Jakkupuku toimii arjessa ja juhlassa. Kaikki riippuu siitä, mihin sen yhdistää. Ratajkowskin asussa kerrostamisella on suuri rooli. Jakun alla nähdään nimittäin viininpunaisen poolon lisäksi raitapaita. Tämä kombo toimii täydellisesti, vai mitä mieltä sinä olet?

(kuva: AOP)

Lue myös: Polvimittaiset saappaat ovat talven must-hankinta - tyylit, joista kelpaa inspiroitua

Lue myös: Klassikkokampaus, joka on aina muodissa - oletko jo kokeillut näitä nutturavariaatioita?

Lue myös: Nyt saa näkyä ihoa - "vilautustrendi", jolta on vaikea välttyä vuonna 2022

Kilpailut

Uusimmat