Kuva: AOP

80-luvulta tutut muotivillitykset, jotka tulevat olemaan suursuosiossa vuonna 2022

28.11.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Nahkaa, niittejä ja bodyja. Muun muassa näistä on vuoden 2022 muoti tehty.

Kuten tiedämme, eri vuosikymmenten muotivillitykset palaavat yhä uudelleen. Jo pidemmän aikaa esimerkiksi 70-,80-, ja 90-luku ovat olleet muotipiireissä suuressa suosiossa.

Sama jatkuu myös vuonna 2022. In Style -julkaisussa muodin asiantuntija jakoivat kolme suurinta tärppiä, joita ei voi olla huomaamatta katukuvassa tulevana vuonna. 

1. Glam rock -look

80-luku muistetaan muun muassa glam rockista, nahkatakeista ja niiteistä. Ja niin muistetaan kohta myös vuosi 2022. Stylisti Joanna Angelesin mukaan ensi vuonna enemmän on enemmän. 

- Ensi vuonna glam rock -look viedään seuravalle tasolle. Nahka ja niitit yhdistetään pitsiin, vöihin, hanskoihin sekä ylisuuriin jakkuihin. Vuonna 2022 enemmän on enemmän, hän kertoo.

2. Paljetit

Paljetein koristeltu minihame rokkasi 80-luvulla ja tekee sen myös vuonna 2022. 

- Yhdistä paljettihame rohkeiden teräväkärkisten kenkien, valkoisen kauluspaidan ja paksujen kultakorujen kanssa. Näin saat vielä hieman lisää glamouria, Angeles vinkkaa.

3. Ylisuuri jakku olkatoppauksilla

Olkatoppaukset kuuluvat muoti-ilmiöihin, joita vihataan tai rakastetaan. Niin tai näin, ensi vuonna niiltä on vaikea välttyä.

- Ylisuuri jakku olkatoppauksineen on mahtava vaatekappale. Jos se tuntuu liian suurelta tai huomiota herättävältä, kuro vyötärö vyöllä kapeammaksi, JLUXin perustaja Christina Jaide vinkkaa.

4. Bodyt

Jo useamman vuoden erilaiset bodyt ovat olleet suosiossa ja suosio jatkuu edelleen.

- Jos pukeudut esimerkiksi jakkuun, sujauta alle body. Se sopii täydellisesti myös leveälahkeisten housujen tai muhkean hameen kaveriksi, jolloin se tasapainottaa kokonaisuutta, vinkkaa JLUXin toinen puolisko Teresa Jaide.

Miten on, meneekö jokin näistä omaan käyttöön?

Lue myös: Nakupaitatrendi, johon tähdet ihastuivat - povataan ensi vuoden suurinta hittiä

Lue myös: Halle Berryn, 55, korsettilook on täysi kymppi - asu, josta kelpaa hakea inspiraatiota

Lue myös: Hiushuivi käänsi katseet - Lorden gaalalookissa nähtiin mielenkiintoinen yksityiskohta, katso

Lähde: In Style

Kilpailut

Uusimmat