Kuva: AOP

Vuoden 2022 mekkomuoti on rentoa ja näyttävää - viisi suurinta trendiä

25.12.2021 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Myös ensi vuonna rennot mekkomallit ovat erittäin trendikkäitä.

Vuoden 2021 loppu lähenee, ja on aika kääntää katseet kohti vuotta 2022. Mekkomuodissa uusi vuosi ei tuo mukanaan suuria muutoksia, mutta muutama mekkomalli näyttää selkeästi nousevan suosiossa ylitse muiden.

Ensi vuonna etenkin rennot pitkät mekot näyttävät olevan trendikkäitä. Kuoseja nähdään, mutta maltillisesti. Sen sijaan yksivärisiä mekkoja katukuvassa nähdään yhä enenevässä määrin.

Mutta mitkä ovat suurimmat tärpit tulevien kuukausien mekko-ostoksille? Niihin voit tutustua alta. 

Vuoden 2022 trendikkäimmät mekot:

Rento ja mukava neulemekko pitää pintansa myös vuonna 2022. Se on täydellinen valinta niin toimistoon kuin illanviettoonkin. Parasta on, että tarjonta on laaja ja saatavilla on niin lyhyttä kuin pitkääkin mallia.

Myös näyttävät satiinimekot ovat näkyvä osa ensi vuoden mekkomuodissa. Yhdistä satiinimekko neuleeseen tai poolopaitaan viileällä kelillä, keväällä ja kesällä pidä yksinään tai vaikka t-paidan kanssa.

Tummat printtimekot ovat vuonna 2022 erittäin trendikkäitä. Ne sopivat niin maihareiden, tennareiden kuin sandaaleidenkin kaveriksi.

Näyttävä musta toimii aina, niin myös vuonna 2022. Cut out -malli tai pitsiset yksityiskohdat antavat kivan säväyksen perinteiseen lookiin.

Rennot, hieman ylisuuret mekot ovat nostaneet suosiotaan viime aikoina. Sama trendi jatkuu myös ensi vuonna ja katukuvassa nähdään runsaasti heiluvia helmoja.

Lue myös: Jessica Alban arkilook on kopioimisen arvoinen yksityiskohtia myöten - katso

Lue myös: Ysärin suosikkivaate on tehnyt paluun - muistetaan etenkin Gwyneth Paltrow'n valintana

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat