Kuva: AOP / Shutterstock

Meikkaa kuin punkkari - Pistol-sarjan tähti opastaa, kuinka toteuttaa näyttävä look

05.06.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Sex Pistols -sarjasta tehtyä sarjaa ei vielä nähdä Suomessa, mutta tunnelmaan voi virittäytyä esimerkiksi inspiroitumalla hahmojen lookeista.

Televisiosarjoista kopioidut meikkaustyylit ovat olleet pinnalla. Esimerkiksi Euphoria-sarjasta hitiksi nousivat kasvotimantit ja glitteriset meikit, jotka hohtavat mitä mielikuvituksellisimmissa sävyissä.

Jos kuitenkin kaipaa vähän punkimpaa lähestymistä, niin ehkäpä tästä inspiraatiota kesän festarilookiin?

Legendaarisesta punk-bändi Sex Pistolsista on juuri julkaistu suoratoistopalvelu Hulussa minisarja Pistol, joka perustuu bändin kitaristina toimineen Steve Jonesin muistelmiin. Vaikka sarja ei ole vielä katsottavissa Suomessa, on se kuitenkin tulossa nähtäville Disney+ -palveluun. Sarjaa odotellessa voi tunnelmaan virittäytyä esimerkiksi omaksumalla sarjassa nähtäviä, varsin näyttäviä meikkaustyylejä.

Sarjassa Jordanin roolissa nähtävä näyttelijä Maisie Williams, 25, opastaa muotilehti Voguen julkaisemassa videossa, kuinka hän tekee sarjassa Jordanin kasvoilla nähtävän meikin.

Näyttelijä käyttää meikkipohjan lisäksi silmänrajauskynää, punaista luomiväriä sekä ripsiväriä kokonaisuuden loihtimiseen. Video on osa Voguen Beauty Secrets -sarjaa, jossa julkisuuden henkilöt kertovat ehostautumisvinkkejään ja -niksejään. Videon voit katsoa tästä linkistä.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Trailerilta pääsee kurkistamaan myös muita Jordanin kasvoilla nähtäviä meikkejä, kuten mustalla meikatut silmät, joissa meikki jatkuu aina ohimoille saakka.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Oletko ihastunut Euphoria-sarjan kimaltaviin meikkeihin? Toteuta näyttävä festarilook meikkitaiteilijan vinkeillä

Lue myös: "Kaoottiset" rajaukset villitsevät nyt silmämeikkirintamalla - tyyli, jossa sotku ei haittaa

Lue myös: Käänteinen kissansilmärajaus on nyt meikkitrendeistä kuumin - katso miten luot sen itse

Kilpailut

Uusimmat