Kuva: AOP

Upeat Linnan asut, jotka jäivät vähemmälle huomiolle - 4 ihaninta

07.12.2022 18:45 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Voice.fi:n muotitoimittaja Rebekka Silvennoinen valitsi neljä Linnan juhlien pukua, jotka jäivät turhan vähälle huomiolle.

Linnan juhlien pukuloisto ei pettänyt tänäkään vuonna. Linnassa nähtiin niin kirkkaita värejä kuin uusiokäytettyjä pukuja. 

Vaikka tämän vuoden asujen yleisilme oli hillitty, nousi joukosta tuttuun tapaan muutamia katsojien suosikkeja. Moni loistelias kokonaisuus jäi kuitenkin varjoon eikä saanut ansaitsemaansa huomiota.

Tässä neljä upeaa asua, joissa yhdistyy taidokas ompelu ja veistoksellisuus:

Vaatetusalan ja markkinoinnin ammattilainen Hanna-Liisa Erkheikki valitsi ylleen Sofia Ilmosen suunnitteleman sinisen luomuksen. Puvusta oli nähtävissä Ilmosen tuttu muotokieli. 

(kuva: AOP)

Perussuomalaisten kansanedustaja Lulu Ranne valloitti Katri Niskasen suunnittelemassa keltaisessa luomuksessa. Asun viimeisteli näyttävä kampaus ja sen kultainen nyöri.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

LUT yliopiston henkilöstöpäällikkö Virpi Ristimäki valitsi ylleen Katri Niskasen suunnitteleman puvun. Puku ja sen väri sopivat loistavasti kantajalleen. Taidokkaasti toteutettu veistoksellisuus loi elegantin kokonaisuuden. 

(kuva: AOP)

Laulaja ja näyttelijä Maria Lund tanssitti juhlavieraita klassinen luomus yllään. Puku oli muotisuunnittelija Jukka Rintalan käsialaa. Valkoisen puvun kruunasivat terälehtimäisesti avautuva yläosa ja kultainen koristelu. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Linnan juhlien asu, josta ei säihkettä puutu - puku yksi illan parhaista

Lue myös: Linnan juhlissa oli tänä vuonna yksi trendi ylitse muiden - myös Sanna Marin pukeutui siihen

Lue myös: Paula Vesala saapui Linnaan Katri Niskasen luomuksessa - hihat hipoivat maata

Kilpailut

Uusimmat