Kuva: SHUTTERSTOCK

Camila Mendes näytti mallia kevään trendikkäimpien housujen kaavasta - ei siis housuja laisinkaan

15.02.2023 16:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Maailmalla leviää trendi, jossa housut jätetään kotiin.

Oi kyllä, halusitte tai ette, tyylitaitureiden asut eivät enää kohta housuja kaipaa. Maailmalta on tipahdellut toinen toisensa perään huippumallien ja julkisuuden henkilöiden asukuvia, joissa housut on korvattu pelkillä alushousuilla. Ensin tämä vaikutti vain ohimenevältä oikulta, mutta nyt trendi on ottanut vauhdilla tuulta siipiensä alle. 

Nyt trendiin otti osaa Riverdale-sarjasta tunnettu yhdysvaltalainen näyttelijä Camila Mendes, 28. Hän osallistui New Yorkin muotiviikoille väljässä nahkatakissa ja pelkissä alusvaatteissa. Mendes oli vienyt trendin vielä pidemmälle ja jättänyt housujen lisäksi myös paidan kotiin. 

Nähtäväksi jää, milloin tämä trendi rantautuu myös Suomeen. Ehkäpä kesähelteillä roheimmat uskaltautuvat kokeilemaan tätä myös Suomen kaduilla – jäämme siis odottamaan miten trendin käy. 

(kuva: AOP)

Myös huippumalli Kendall Jenner liputtaa trendin puolesta. Hänet bongattiin viime vuoden marraskuussa pukeutuneena tummansiniseen neuleeseen, jonka alla oli valkoinen pitkähihainen paita. Housuja ei kuitenkaan huippumallin päältä löytynyt vaan sukkahousut ajoivat niiden virkaa. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Muotiviikot valtasivat taas Kööpenhaminan - tässä katumuodin parhaat palat

Lue myös: Pörröä ja väljyyttä - Jennifer Lopez bongattiin jälleen tyylilleen uskollisena

Lue myös: Hei vain perinteiset leggingsit - muotitähdet suosivat nyt toista mallia

Kilpailut

Uusimmat