Kuva: AOP

Florence Pugh luotti jälleen läpinäkyvään - alushousut paljastava hame käänsi katseet muotiviikoilla

07.03.2023 20:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä on aiemminkin kohahduttanut läpinäkyvällä pukeutumisella.

Näyttelijä Florence Pugh, 27, osaa varastaa huomion lookeillaan. Muun muassa Don’t Worry Darling -elokuvasta tunnettu nainen käänsi katseita Pariisin muotiviikoilla viime viikonloppuna läpinäkyvässä hameessa.

Pugh saapui katsomaan Valentinon muotinäytöstä pukeutuneena harmaaseen collegepaitaan ja läpinäkyvästä kankaasta valmistettuun, paljeteilla koristeltuun hameeseen. Hameen alta näkyivät naisen stringimalliset alushousut.

(kuva: AOP)

Pugh viimeisteli kimaltelevan tyylin koruilla ja hopeanhohtoisella käsilaukulla.

Lisää kuvia lookista pääsee katsomaan Pughin Instagram-julkaisusta. Jos julkaisu ei näy, pääset näkemään päivityksen tästä linkistä.

Pugh on aiemminkin luottanut läpinäkyvyyteen edustustilaisuuksissa. Näyttelijä kohahdutti viime kesänä osallistumalla niin ikään Valentino-merkin muotinäytökseen läpinäkyvässä mekossa, joka paljasti naisen rinnat. Kun asusta nousi kohu, nainen kirjoitti sosiaaliseen mediaan kantaaottavan tekstin. Hän kertoi, miten paljon oli saanut osakseen asiatonta kommentointia miehiltä nännien näyttämisen takia. Monet olivat myös arvostelleet naisen rintoja liian pieniksi.

”Tämä ei ole ensimmäinen eikä varmasti viimeinen kerta, kun nainen saa kuulla tuntemattomien joukolta, mikä hänen kehossaan on vikana. Huolestuttavaa tässä on se, miten vulgaareita jotkut teistä miehistä olettekaan”, Pugh kirjoitti.  

Lue myös: "Miksi pelkäätte rintoja?" - Florence Pugh jyrähtää läpinäkyvän mekkonsa arvostelijoille

Lue myös: Florence Pugh nähtiin Venetsian filmifestivaalilla Don't Worry Darling -kohusta huolimatta

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat