Kuva: AOP

"Miksi pelkäätte rintoja?" - Florence Pugh jyrähtää läpinäkyvän mekkonsa arvostelijoille

11.07.2022 14:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijän mekko paljasti rinnat, ja nyt nainen lähettää tiukat terveiset kaikille epäasiallisia kommentteja laukoneille.

Muun muassa Midsommar- ja Black Widow -elokuvista tunnettu brittinäyttelijä Florence Pugh, 26, on julkaissut tiukan tekstin, jossa hän puhuu läpinäkyvän mekon käyttämisen aiheuttamista reaktioista. Nainen osallistui Valentino-muotimerkin muotinäytökseen samaisen merkin suunnittelemassa pinkissä luomuksessa. Mekon läpinäkyvä materiaali paljasti Pughin rinnat, mistä hän on kertomansa mukaan saanut paljon palautetta.

(kuva: AOP)

Näyttelijä kirjoittaa Instagram-päivityksessä, että hän tiesi mekkoon pukeutuessaan, että sitä tultaisiin kommentoimaan. Häntä ei kuitenkaan jännittänyt missään vaiheessa kantaa kyseistä lookia. Pugh ottaa kirjoituksessaan esiin, miten epäasiallista kommentointia hän on joutunut kohtaamaan miehiltä nännien näyttämisen takia.

”Tämä ei ole ensimmäinen eikä varmasti viimeinen kerta, kun nainen saa kuulla tuntemattomien joukolta, mikä hänen kehossaan on vikana. Huolestuttavaa tässä on se, miten vulgaareita jotkut teistä miehistä olettekaan”, Pugh kirjoittaa.

Hän kertoo olevansa sinut kroppansa kanssa.

”Teitä oli monia, jotka halusitte aggressiivisesti kertoa, kuinka pettyneitä olitte ’pikkuisiin tisseihini’ tai miten minun pitäisi hävetä ’rintakehäni litteyttä’. Olen elänyt kehossani pitkään. Olen täysin tietoinen rintojeni koosta eikä se pelota minua. Huolestuttavampaa on, että miksi pelkäätte niin paljon rintoja. Pieniä, suuria, oikealla olevia, vasemmalla olevia, jos niitä on yksi tai jos niitä ei ole yhtään. Mikä on niin pelottavaa?”, Pugh jatkaa.

Näyttelijä lähettää tiukat terveiset kaikille, jotka häiriköivät naisia kommenteillaan.

”Kasvakaa aikuisiksi. Kunnioittakaa ihmisiä. Kunnioittakaa kehoja. Kunnioittakaa kaikkia naisia. Elämästä tulee helpompaa, voin luvata. Ja kaikki tämä vain kahden söpön nännin takia”, Pugh kirjoittaa.

Lopuksi hän vielä esittää aihetunnisteessa toivomuksensa nännien vapauttamisesta. Koko päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Florence Pugh kiistää romanssihuhut kollegansa kanssa - "Kiitos, kun sanotte, että näytämme seksikkäiltä"

Lue myös: Harry Stylesin tähdittämä uutuuselokuva julkaistaan pian - tiivistunnelmainen traileri julkaistiin

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat