Kuva: AOP / Shutterstock

Florence Pugh nähtiin Venetsian filmifestivaalilla Don't Worry Darling -kohusta huolimatta

06.09.2022 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Florence Pughin ja Olivia Wilden välillä huhutaan olevan riitaa.

Näyttelijä Florence Pugh, 26, otti osaa Don't Worry Darling -elokuvan näytökseen Venetsian filmifestivaalilla hänen ja elokuvan ohjaajana toimineen Olivia Wilden, 38, huhutusta välirikosta huolimatta. Pugh näyttelee elokuvan pääroolissa yhdessä Wilden puolison, näyttelijänä ja laulajana tunnetun Harry Stylesin, 28, kanssa.

Pugh osallistui näytökseen yhdessä isoäitinsä kanssa. Näyttelijä oli pukeutunut mustaan, olkaimettomaan iltapukuun. Isoäidin yllä nähtiin valkoinen housupuku ja punaisin kukkakuvioin koristeltu huivi.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Pugh ei osallistunut aiemmin samana päivänä järjestettyyn Don'y Worry Darling -elokuvan lehdistötilaisuuteen, joka antoi lisäpontta huhuille, joiden mukaan Pughin ja Wilden välit olisivat tulehtuneet. Näyttelijän kuitenkin kerrotaan jättäneen lehdistötilaisuuden väliin aikataulukiireiden vuoksi.

Näyttelijän puuttuminen lehdistötilaisuudesta herätti kuitenkin toimittajan kiinnostuksen, ja asiasta kyseltiin tarkemmin Wildelta.

- Florence on kantava voima, ja olemme kiitollisia, että hän pääsee osallistumaan [elokuvan näytökseen] tänään, siitä huolimatta, että hän on kiinni Dyyni-elokuvan tuotannossa. Ohjajjana tiedän, kuinka häiritsevää se on, kun näyttelijä on poissa edes yhden päivän. Olen todella kiitollinen hänelle ja Denis Villeneuvelle avusta. Olemme innoissamme siitä, että pääsemme juhlistamaan hänen [Pugh] työtään tänä iltana. En voi sanoin kuvailla, kuinka iloinen olen siitä, että saimme hänet pääosaan. Hän on upea elokuvassa, Wilde totesi lehdistötilaisuudessa.

- Mitä tulee loputtomaan juoruiluun ja hälyyn, niin Internet ruokkii itse itseään. En koe, että minun on tarve osallistua siihen sen enempää, Wilde jatkoi.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Wilden ja Pughin välisen välirikon huhutaan johtuvan Wilden suhteesta Stylesiin, joka on toinen elokuvan pääosanesittäjistä. Pugh ei ole kommentoinut kaksikon välejä ja Wilden kerrotaan ylistävän tämän tästä Pughin roolisuoritusta haastattelusta toiseen, on Pughin vaitonaisuus ja poissaolo elokuvan mainostilaisuuksista pitänyt huhut välirikosta pinnalla.

Lue myös: Florence Pugh kiistää romanssihuhut kollegansa kanssa - "Kiitos, kun sanotte, että näytämme seksikkäiltä"

Lue myös: Olivia Wilde rakastui ohjaamansa trillerin kuvauksissa Harry Stylesiin - julkaisi nyt maistiaisen elokuvasta

Lue myös: Harry Stylesin kanssa seurusteleva Olivia Wilde: "Olen onnellisempi kuin koskaan"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat