Kuva: AOP

Tiedätkö, mitä on "underpainting"? Nerokas metodi luo kuulaan meikin Kendall Jennerin ja Hailey Bieberin tapaan

14.05.2023 11:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Meikkitaiteilija Mary Phillips näyttää, miten kuulaan, mutta skarpin meikkipohjan teko onnistuu.

Hailey Bieber ja Kendall Jenner tunnetaan kauniista lookeistaan ja usein heidän meikkipohjansa hehkuvatkin upeaa kuulautta. Näiden upeiden lookkien takana on monesti ollut meikkitaiteilija Mary Phillipsin kädenjälki ja hänellä onkin aivan oma ässänsä hihassaan kuulaiden meikkipohjien suhteen.

Phillips käyttää niin sanottua "underpainting"-metodia, jossa varjostukset ja korostukset tehdään poikkeuksellisesti ennen meikkivoidetta. Meikkivoide säästetään siis tässä metodissa viimeiseksi, joten pohjameikin saa huoletta aloittaa varjostuksilla ja valoa kasvoille tuovilla peiteaineilla. 

- Luodaan ikään kuin luut ihon alle. Eli varjostukset ja korostukset ovat luita ja meikkivoide toimii ihona, meikkitaitelija selittää havainnollistavalla TikTok-videollaan.

Kun meikkivoide laitetaan viimeiseksi, tulee sitä laitettua totuttua vähemmän ja näin ollen myös iho pääsee kuultamaan alta paremmin. Näin saadaan luotua Phillipsin mukaan kaunis, luonnollinen ja hehkuva pohjameikki, jota myös edellä mainitut supertähdet rakastavat.

Voit katsoa Phillipsin videon aiheesta alta tai painamalla tästä.

Lue myös: Tahriko meikkivoide takin kauluksen? Nerokas niksi poistaa tahran alta aikayksikön

Lue myös: Amal Clooney luotti pelkistettyyn arkiasuun - ja juuri siksi se oli onnistunut

Lue myös: 90-luvun unohdettu hiustrendi on taas täällä - oletko jo hurahtanut?

Lähde: Vogue Scandinavia, Bustle

Kilpailut

Uusimmat