Kuva: AOP

Toiveissa volyymia ja pöyhkeyttä hiuksiin? Vastaus löytyy perhosleikkauksesta

21.07.2023 19:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Butterfly cut on yksi vuoden 2023 suurimmista hiustrendeistä.

Sosiaalinen media on täynnä kuohkeita ja kiharoita hiuskuvia. Ilmaviksi föönattu tyvi ja verhomaisesti kaartuvat otsatukat toistuvat kuvista toiseen.

Jos hiuskateus on iskenyt ja haluaisit myös volyymia kutreihin, on avainsanasi kampaajalle: butterfly cut eli perhosleikkaus.

Tiktokissa aihetunnisteella #butterflyhaircut on jo 1.1 biljoonaa näyttökertaa. Kyse on siis valtavasta ilmiöstä - ehkäpä jopa vuoden 2023 suurimmasta hiustrendistä.

Yksi tunnetuimmista hiustyyliä edustavista vaikuttajista on ruotsalainen Matilda Djerf. Hänen tyyliään ja hulmuavia hiuksia Instagramissa seuraa yli kolme miljoonaa silmäparia.

Kampaajalta on hyvä tarkistaa ensin, voiko juuri sinulle toteuttaa onnistuneesti perhosleikkauksen. Jos kyllä, luvassa on reilusti kerrostetut hiukset. Kerrostusta tehdään voimakkaasti myös etuhiuksiin, jotta ne kaartuvat verhomaiseksi otsatukaksi.

Trenditukka kaipaa kampaajan lisäksi myös laittamista: fööniä, hiusrullia ja muotoilutuotteita. Erityisesti volyymisuihkeet tai -vaahdot ovat oiva lisä tyveen.

Ja itseään on myös hyvä muistuttaa sosiaalisen median kuvien "aitoudesta". Usein hiuskuvissa kampaukset pysyvät niin pöyhkeinä vain kuvanottohetken ajan eikä ne näytä arjessa samalta. Kampaajalle ei siis kannata marssia kuvan kera ja odottaa näyttävän tismalleen samalta. 

Ja vinkkinä: jos olet laiska laittamaan hiuksiasi, hanki muutama papiljotti. Kääri niihin hieman kosteahkot päälihiukset yön ajaksi. Kun rullat ovat vain pään päällä, eivät ne haittaa nukkumista ja saat aamulla upeaa volyymia hiuksiisi.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Lue myös: Kim Kardashian esitteli wet look -kampauksen - kuin suoraan kaatosateesta

Lue myös: Juhlat tulossa ja hiusinspiraatio hukassa? Ota mallia Met-gaalan tähtien upeista nutturalookeista

Lue myös: Kaikki haluavat nyt Matildan hiukset - ruotsalainen suunnannäyttäjä takoo tulosta henkilöbrändillään, jota seuraavat miljoonat silmäparit

Kilpailut

Uusimmat