Kuva: AOP

Kim Kardashian käy nännikapinaan - tuo markkinoille "nänniliivit"

30.10.2023 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kim Kardashianin uutuusliivit luovat efektin läpikuultavista nänneistä.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 43, tunnetaan myös Skims-alusvaatemerkin perustajana. Muotoilevista alusasuistaan tunnettu merkki tuo markkinoille uudenlaiset rintaliivit, joihin on muotoiltu mukaan nännit.

- Maan lämpötila nousee ja nousee. Merenpinta nousee ja jäätiköt sulavat. En ole tieteilijä, mutta uskon jokaisen voivan tehdä osansa kykyjensä mukaan. Siksi esittelen aivan uudenlaiset rintaliivit sisäänrakennetuilla nänneillä, Kardashian toteaa julkaisemallaan videolla.

- Ei ole väliä kuinka kuuma on, näytät aina palelevalta. Joskus päivät ovat kovia, mutta nämä nännit ovat kovemmat. Toisin kuin jäätiköt, nämä eivät katoa, Kardashian jatkaa.

Mainosvideon kuvaustekstin perusteella rintaliivien on tarkoitus herättää huomiota. Kuvaustekstissä nännimäistä muotoilua kuvataan "shokkitekijäksi."

@kimkardashian

COMING OCT 31: THE @SKIMS ULTIMATE NIPPLE BRA. Perfect fullness with a built-in, faux nipple for shock factor – meet the newest innovation to our Ultimate Bra collection on Tuesday, October 31 at 9AM PT / 12PM ET. Join the waitlist for early access to shop. In addition to our investment in advancing carbon removal, SKIMS is proud to donate 10% of sales from our SKIMS Ultimate Nipple Bra, as a one-time donation, to @1percentftp - a global network with thousands of businesses and environmental organizations working together to support people and the planet.

♬ original sound - Kim Kardashian

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashian on perustanut Skims-vaatemallistonsa vuonna 2019. Vaatemerkin alla on niin alusvaatteita, muotoilevia alusvaatteita, yöasuja kuin myös miesten alusvaatteita.The New York Times arvioi tammikuussa 2022 yrityksen arvon olevan noin 3 miljardia euroa.

Lue myös: Kolumni: Rintaliivittömyys on yhä tabu - kysyin, saako työpaikalla kulkea nännit lepattaen

Lue myös: Rinnat paljaana somessa - amerikkalaiskoomikko ottaa kantaa Instagramin sääntöihin

Lue myös: Saksassa merkittävä uudistus - uimahallissa kuka tahansa saa olla yläosattomissa sukupuolta katsomatta

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat