Kuva: Shutterstock

Vuoden 2024 suurimmat hiusväritrendit tulevat tässä - mikä on suosikkisi?

03.12.2023 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ensi vuonna muun muassa punainen tulee olemaan näkyvänä katukuvassa.

Vuosi 2024 lähenee kovaa vauhtia. Samalla on aika kurkistaa tulevan vuoden hiusmuotiin, ja selvittää se, mitkä värit tulevat hallitsemaan katukuvaa ensi vuonna. 

Who What Wear -sivusto kysyi asiaa kahdelta kampaajalta, Samantha Cusickilta sekä Jordanna Cobellalta. Ammattilaisten vastausten perusteella vuonna 2024 hiusväreistä nousee esiin viisi sykähdyttävää sävyä. 

Mukana on luonnollista vaaleaa, näyttävää punaista sekä luonnollista ruskeaa. Mikä näistä on sinun suosikkisi?

5 ensi vuoden kuuminta hiusväriä

Yksi ensi vuoden trendisävyistä on luonnollinen vaalea. Tässä lookissa juuri jätetään tummemmaksi ja pituuksiin luodaan luonnollinen vaaleus. Tämä väri on hyvä valinta hänelle, joka ei halua käydä kampaajalla joka kuukausi. Tässä lookissa juurikasvu ei nimittäin häiritse. 

Näyttävä ruskea on ensi vuonna yksi trendikkäimmistä. Tärkeintä tässä sävyssä on luonnollisuus sekä hehku, jotka saavat aikaan hyvinvoivilta näyttävät hiukset. 

Balayage tekee paluun ensi vuonna. Tässä tyylissä hiuksiin luodaan luonnollinen look tavallisista raidoituksista erottuvalla tekniikalla. Parasta on, että kyseistä tekniikkaa voidaan hyödyntää monenlaisissa hiusväreissä. 

Ensi vuonna hiuksissa hehkuu myös punainen, etenkin kuparin sävyissä. Viime aikoina kyseiseen sävyyn on ihastunut muun muassa Dua Lipa

Kullanvaalea tulee myös olemaan ensi vuonna trendikkäimpien sävyjen listalla. Tämä lämpimän sävyinen look sopii monille ja antaa mahdollisuuden luonnolliseen lopputulokseen. 

Lue myös: "Nallekarhublondi" on talven trendikkäin hiusväri - katso esimerkkikuvat

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat