Kuva: AOP

Tämän hetken trendikuosi taipuu moneen - katso Mel B:n lookeista kelpaa inspiroitua

10.01.2024 22:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Leopardikuosi on tällä hetkellä trendikkäämpi kuin koskaan.

Kerroimme hiljattain siitä, kuinka mielipiteitä jakava leopardikuosi tekee näyttävää paluuta katukuvaan vuoden 2024 aikana.  Kuosi tulee tyyliniekkojen mukaan hallitsemaan katukuvaa niin kevään kuin kesänkin aikana. Leopardiprinttiä nähdään mekoissa, hameissa, paidoissa ja jopa asusteissa, kuten kengissä.

Ennustus printin suosiosta lienee oikea, sillä muun muassa Spice Girls -yhtyeestä tuttu Melanie Brown eli Mel B näyttää viime aikoina ottaneen kuosin omakseen.

Muutaman päivän sisällä Mel B on kuvattu muutamassakin erilaisessa asussa, joissa leopardikuosi on ollut näyttävästi esillä. Toinen asuista koostui ruskeasta jumpsuitista, jonka kaveriksi Mel B oli valinnut leopardikuvioisen huivin sekä samaa kuosia olevat saappaat. Toisessa lookissa hän sen sijaan yhdisti siniseen glittermekkoon upeat leopardikuosia olevat korkokengät.

Mel B:n asut todistavat sen, että tämä kuosi taipuu moneen. Jos kokonaisen mekon pukeminen tällä printillä hirvittää, onnistuu trendikuosin haltuun ottaminen myös asusteilla, kuten Mel B todistaa.

Mitä mieltä sinä olet lookeista? Kuvat näet alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Unohda housut! Tässä tulevat vuoden 2024 trendikkäimmät hameet

Lue myös: Klassikkohame palaa - taipuu täydellisesti arkeen ja juhlaan

Kilpailut

Uusimmat