Kuva: AOP

Poimimme 4 asua Oscareista, jotka jäivät vähemmälle huomiolle - joukossa myös koko illan upein asu

11.03.2024 19:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Nämä neljä onnistunutta kokonaisuutta ansaitsevat tulla nostetuksi.

Elokuva-alan parhaat palkittiin maanantain vastaisena yönä Los Angelesissa Oscar-gaalassa. Gaalaa juhlittiin jo 96. kerran. 

Gaala keräsi elokuvamaailman tähdet yhteen, joten myös pukuloisto oli sen mukaista. Gaala-asuissa nähtiin paljon kimallusta kuin näyttäviä leikkauksia.

Gaalat ovat oivia tilaisuuksia revitellä asuilla ja erikoisimmat kokonaisuudet päätyvätkin usein medioiden noteraamiksi. Näin moni onnistuneista asukokonaisuuksista saattaa jäädä vähälle huomiolle. 

Siksi poimimme punaiselta matolta neljä asua, jotka jäivät turhan vähälle huomiolle. Joukkoon mahtui myös ehkäpä koko illan upein kokonaisuus. 

Olivia Munn

Yhdysvaltalainen näyttelijä Olivia Munn edusti muotitalo Fendin kustomoidussa puvussa. Mekko istui näyttelijän päälle täydellisesti ja harmahtava sävy loi arvokkaan vaikutelman. Tämä laahuksella varustettu asu oli ehdottomasti yksi illan upeimmista. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Bradley Cooper

Näyttelijä Bradley Cooper edusti punaisella matolla äitinsä Gloria Campanon kanssa. Cooper oli valinnut ylleen mustan kaksirivisen puvuntakin. Puvun leveät käänteet toivat kokonaisuuteen skarpin vaikutelman. 

(kuva: AOP)

Xochitl Gomez

Näyttelijä Xochitl Gomez poseerasi punaisella matolla tummanpunainen mekko yllään. Yläosan vedoksellisuus loi vaikuttavan kokonaisuuden. Kultaiset korvakorut kruunasivat kokonaisuuden. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Regina King

Näyttelijä Regina Kingin yllä oli muotitalo Versacen kustomoitu asu. Kokonaisuudesta teki loisteliaan sen sähäkkä sävy ja kaulan ympärille kietoutuva yksityiskohta. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Katso lista Oscar-voittajista - yksi elokuva kahmi jopa 7 palkintoa

Lue myös: Sydney Sweeney puki Oscar-jatkoille täysin saman kokonaisuuden kuin Angelina Jolie 20 vuotta sitten

Kilpailut

Uusimmat