Kuva: AOP

Erityisesti 5 laukkutrendiä ihastuttaa tänä keväänä - kuuluvatko jo sinun asuusi?

17.03.2024 22:15 - Jasmin Mikkilä / jasmin.mikkila@bauermedia.fi

Pelkällä laukulla saa tehtyä asussa jo paljon.

Laukut, kengät, korut ja kaikki asusteet ovat isossa osassa asukokonaisuuden suunnittelemisessa. Tänä vuonna ovat trendanneet monenlaiset laukut laidasta laitaan. Bustle -sivusto onkin listannut tämän vuoden kuumimmat laukkutrendit.

 

1. Kirsikanpunainen

Kaikki sai alkunsa yhdestä laukusta: Guccin Horsebit Chain. Laukku on alunperin suunniteltu jo 1950-luvulla, mutta nyt Gucci on tuonut sen takaisin uutena versiona. Tätä laukkua onkin nähty jo monilla julkisuudenhenkilöillä, kuten Dakota Johnsonilla, Kim Kardashianilla, Dua Lipalla sekä monilla muilla. 

Laukkua on nähty monissa neutraaleissa väreissä kuten salvianvihreässä, mutta yksi väri on kuitenkin yli muiden: kirsikanpunainen. Tämä väriseen laukkuun on ihastunut myös muun muassa Rihannakin.

Tämän jälkeen punaista on nähty monien eri brändien laukuissa. Esimerkiksi Acne Studios -vaateketjun karmiininpunainen laukku oli väripilkku New Yorkin muotiviikoilla. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

2. Rusettilaukut

Rusetteja on helppo yhdistää moniin vaatteisiin ja asusteisiin. Vaikka rusetteja on alunperin nähty vain hiuksissa, nyt ne ovat löytäneet tiensä myös koristamaan laukkuja.

Monissa laukuissa rusetit saavat olla nyt myös isompia kuin koskaan ja olla jopa pääosassa koko laukussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

3. Puolikuun muotoiset laukut

Viime kuukausina monet muotitalot ovat tuoneet markkinoille puolikuun muotoisia laukkuja. Näihin merkkeihin kuuluvat esimerkiksi Gucci, Valentino ja Prada, joiden kaikkien mallistoista löytyy nyt myös pyöreänmuotoisia laukkuja. Erityisen tunnetuksi pyöreänmuotoisista laukuistaan on tullut myös Bottega Veneta, joka valmistaa puolikuun mallisia laukkuja lukuisissa eri koissa ja väreissä.

Yksinkertainen muoto laukuissa on avainsana niiden pitkäaikaiseen käyttöön, koska laukut ovat moderneja, mutta kuitenkin ajattomia. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

4. Luksus pitää pintansa

Ylellisyys ja luksus näkyvät tänä vuonna entistä enemmän myös laukuissa. Ylellisyyttä on nähty muun muassa Michael Korsin, Charles & Kiethin sekä Saint Laurentin luomuksissa. 

Laukut tunnetaan siististä sekä huolitellusta tyylistään. Upeana yksityiskohtana laukuissa on yleensä pieni lukittava solki.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

5. Erilaiset muodot 

Tähden, sydämen ja huulten muotoiset laukut ovat uusi villitsevä trendi muotimaailmassa. Et ehkä ennen olisi ajatellut ostavasi tähden muotoista laukkua, mutta olisiko nyt aika?

Sydämiä ja tähtiä on nähty jo aikaisemminkin laukuissa, mutta nyt uusia muotoja laukuille ovat eläimet, hyönteiset sekä trooppiset hedelmät. 

Luksusmuotitalo Coach on tunnettu erikoisen mallisista laukuistaan, mutta nyt monet muutkin luksusbrändit ovat ottaneet trendin omakseen. Esimerkiksi Chanel on tunnettu hienostuneista laukuistaan, mutta nyt merkki on hypännyt trendiin mukaan tuomalla markkinoille tähden muotoisen laukun. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kevään trendikkäin housumalli tulee tässä - täydellinen kaveri saappaille

Lue myös: Uusi tapa käyttää vöitä villitsee muotiväkeä - sopisiko omaan tyyliisi?

Lue myös: Quiet luxury on yksi vuoden 2023 suurimmista muoti-ilmiöistä - sanoittaa luksuksen uudelleen

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat