Kuva: Shutterstock

Tämän kevään trendiväri ihastuttaa kynsissä villeydellään - käyttäisitkö itse?

16.03.2024 08:15 - Jasmin Mikkilä / jasmin.mikkila@bauermedia.fi

Kevään saapuessa ihanat värit tarjoavat paljon inspiraatiota uusiin kynsiin.

Vihreä sävy on selkeästi tällä hetkellä isossa osassa muotimaailmassa, ja se näkyy myös kynsissä. Vihreä väri sopii hyvin yhteen metallinhohdon kanssa, ja niistä muodostuu yhdessä upea kokonaisuus. 

Talvella metallinhohtoisia kynsiä nähtiin monissa eri sävyissä, kuten mustina, kirkkaanpunaisina, pastellinsinisinä sekä pinkkeinä. Kuitenkin keväällä 2024 on tullut vihreän värin aika nousta esiin metallinhohtoisissa kynsissä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos haluat viedä metallinhohtoiset kynnet uudelle tasolle, on niihin helppo yhdistää paljon pieniä yksityiskohtia, kuten timantteja, glitteriä sekä erilaisia kuviointeja.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös ranskalaisessa manikyyrissä vihreä metallinhohto antaa uniikin lopputuloksen, joka ei varmastikaan jää keneltäkään huomaamatta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vihreinä hohtavia kynsiä on nähty myös monilla julkisuuden henkilöillä. Hiljattain esimerkiksi Cynthia Erivo nähtiin Oscar-gaalassa upeine vihreine ja metallinhohtoisine kynsineen. Myös artisti Taylor Swift on esitellyt metallinhohtoisia kynsiään vuorottelemalla punaisen sekä vihreän kynsilakan välillä.

Lähde: Bustle

Lue myös: Trendikampaukset, jotka syntyvät minuuteissa

Lue myös: Onko tässä kevään trendikkäin meikkityyli? On näkynyt viime aikoina myös punaisella matolla

Lue myös: "Kirsikkahiusten" suosio nousee - look, joka tuo piristystä kevääseen

Kilpailut

Uusimmat