Itseruskettavalla voiteella saa täydellisen lopputuloksen - ota niksit haltuun

05.05.2015 11:15 - Tiina Svensk

Tuliko lopputuloksesta liian oranssi vai eikö levittäminen onnistunut? Onnistunut lopputulos voi olla pienestä kiinni.  

Tasaisen lopputuloksen saavuttaminen itseruskettavalla voi olla haastavaa. Vaikka tuotteita olisi kokeillut jo aiemmin, kannattaa muistaa vinkit täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi, ja säästyt turhalta päänvaivalta. Jos virheitä kuitenkin sattuu, muista, että nekin on korjattavissa.

Kuori ja sheivaa

Ihonkuorinta ja sheivaaminen ovat avaimet puhtaaseen ja sileään ihoon, jolle itseruskettava kannattaa levittää.

Valitse oikea tuote

Jos haluat ruskettua hiljalleen, valitse tuote, joka lisää pigmenttiä asteittain. Jos taas haluat nopeamman lopputuloksen, kokeile vartalorasvoja, -öljyjä tai -suihkeita.

Levitä oikein

Ota itseruskettavaa noin kolikon kokoinen määrä käsiisi, ja levitä sitä tasaisin vedoin. Huolehdi, ettet levitä itseruskettavaa useampaa kerrosta päällekkäin - takaat näin tasaisen lopputuloksen.

Laita ohuempi kerros polviin, kyynärpäihin ja nilkkoihin, ja anna ihon kuivua täysin ennen kuin pukeudut. Jos haluat tummemman lopputuloksen, levitä toinen kerros ensimmäisen kuivuttua.

Korjaa virheet

Joitakin virheitä ei vain voi ennakoida, mutta ne voi aina korjata. Jos sinulla on pienempiä alueita, jotka vaativat korjaamista, kokeile kasvojenpuhdistusainetta pigmentin hävittämiseksi. Jos rusketus meni aivan pieleen, lisää lasillinen maitoa kylpyveteen. Maitohappo nimittäin vähentää pigmenttiä.

Lue myös: Haluatko kauniin rusketuksen? Voit saada sen syömällä oikein

Lähde: Pure Wow

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat