Stringien aika ohi? Nuoret naiset etsivät alusvaateliikkeistä "mummopöksyjä"

29.05.2015 07:45 - Eeva Rajala

Nuoret naiset ovat löytäneet uudestaan aivan tavalliset alushousut.

Markkinoita seuraavan Euromonitor-yrityksen vaatetusanalyytikko Bernadette Kissane pohtii New York Times -lehdelle, että stringien aika taitaa olla ohi. NPD Group -tutkimusyhtiön tilastojen mukaan stringien myynti väheni esimerkiksi Yhdysvalloissa seitsemän prosenttia viime vuoden aikana, kun taas muunlaisten alusvaatteiden, kuten tavallisten pikkuhousujen ja miesmäisten kalsareiden, myynti kasvoi yhteensä 17 prosenttia.

Muutos on havaittu laajalti. Bloomingdale's-yrityksen kosmetiikka- ja intiimituotteiden myyntijohtaja Erica Rousseaun mukaan trendiksi ovat stringien sijasta nousseet nyt korkeavyötäröiset ja avarammat alushousumallit. Näyttää siltä, että nuoret naiset käyttävät yhä useammin mukavia alushousuja epämukavien stringien sijasta.

Luonnollisuuskin on seksikästä

Stringeihin on yhdistetty jos jonkinlaisia terveysongelmia. Niukan kangasmäärän vuoksi muun muassa bakteerit leviävät helpommin paikasta toiseen, ja riski sairastua hiiva- ja virtsatientulehduksiin kasvaa.

Yleensä miesten uskotaan viehättyvän naisesta vieläkin enemmän, jos nainen on pukeutunut seksikkäisiin ja pikkuruisiin alusvaatteisiin. Tavallisia alushousuja myyvät tahot kysyvät, miksei luonnollisuus ja mukavuus voisi myös olla yhtä seksikästä. Alusvaatemyyjien mukaan miehiä kiinnostaa usein nainen, jolla on t-paita ja tavalliset, valkoiset alushousut.


Lue myös: Mars ostoksille - 4 merkkiä siitä, että on aika hankkia uusia alusvaatteita

Lähde: New York Times

Kilpailut

Uusimmat