Suojaa hiuksesi auringolta - 6 parasta tuotetta kesäkutreille

07.07.2015 09:15 - Henna Koste

Helli kesän kuivattamia hiuksia ravitsevilla tuotteilla.

Normaalikuntoisetkin hiukset kaipaavat kesällä tehokasta hoitoa. Aurinko ja UV-säteily tekevät tuhojaan kutreille haalistaen väriä, vahingoittaen pintakerrosta ja kuihduttaen hiuksen omaa proteiinia ja kosteustasapainoa. Siksi kesällä on erityisen tärkeää ravita hiuksia UV-suojatuilla ja kosteuttavilla aineilla.

Ravitsevat öljyt

Kevyt hoitoöljy elvyttää hiuksen kosteustasapainon ja vahvistaa hiuksen rakennetta. Tuote lupaa sulkea tehokkaasti hiussuomut ja palauttaa kauniin luonnollisen kiillon hiuksiin. 32 e (50 ml), Argan Care/SIM.

Clarinsin Sun Oil (SPF 30) on monipuolinen aurinkotuote, jota voi käyttää sekä ihon että hiusten suojaamiseen. Kuivaöljy on suihkutettavassa muodossa. 33 e, Clarins.

Tehokosteutta

DS Complex Repair Mask korjaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Naamiota suositellaan käytettäväksi viikottain. 21 e, DS/SIM. 

Energisoiva Hedelmä -hoitovoide on tarkoitettu kuiville ja rasittuneille hiuksille. Sitrusuutetta, E-vitamiinia ja kosteuttavaa glyserolia sisältävää hoitovoidetta tarvitaan vain pieni, herneen kokoinen nokare, joka levitetään kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Hoitovoidetta ei huuhdota pois. 4,80 e, XZ.

Viimesilaus

Lindengloss-viimeistelysuihke suojaa hiuksiasi auringon UV-säteilyltä, haaroittumiselta ja kuivumiselta. Suihkuta sitä föönattuihin hiuksiin, ja jatka föönaamista vielä hetki viileimmällä asetuksella. Tämä sulkee hiuksen suomukerrosta, jolloin hius näyttää kiiltävältä ja tuntuu pehmeältä ja sileältä. 29 e, Less is More. 

Smoothing Conditioning Mist on argan-öljyä sisältävä suihke, joka kosteuttaa ja pehmentää hiuksia. Tuote lupaa jo yhdellä suihkauksella palauttaa hiuksiin kosteutta. 8,90€ (200 ml), Batiste.

Lue myös: 9 tapaa, joilla vahingoitat hiuksiasi huomaamattasi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat