Hoitovinkit vaaleille hiuksille - pidennä värin kestoa helpoilla vinkeillä

09.07.2015 23:45 - Tiina Svensk

Hiusvärin kauniina ylläpitäminen vaatii työtä ja tietämystä. Helppojen vinkkien avulla pidennät kuitenkin värjäyksen kirkasta ja kaunista lopputulosta.

Vaalean hiusvärin ylläpitäminen kauniin ja terveen näköisenä vaatii paljon työtä. Onneksi She Finds -sivusto kokosi yhteen helpoimmat niksit kaikille vaaleaveriköille:

Kastele hiuksesi ennen uima-altaaseen menoa

Ennen kuin hyppäät uima-altaaseen, muista käydä suihkussa. Kloorivesi lisää vihreää pigmenttiä kuivissa hiuksissa, joten hiusten kastelu vesijohtovedessä estää niitä värjääntymästä.

Käytä kuivashampoota

Pesuvälin pidentäminen ylläpitää hiusvärin säilymistä. Sävy pysyy siis kirkkaampana ja kestää pidempään, kun turvaudut kuivashampooseen. Pidä kuitenkin huolta, että valitset tuotteen joka on suunniteltu etenkin vaaleille kutreille.

Kokeile hopeashampoota

Hopeashampoo pitää pigmentin oikeansävyisenä. Shampoot, joita ei ole suunnattu vaaleille hiuksille, saattavat muuttaa hiusvärisi sävyä.

Vältä kuparia

Pesetkö hiuksesi kuparipitoisessa vedessä? Suihkuvesi, jossa on kuparia tai muuta metallia, saattaa olla syy vihertävään sävyyn vaaleassa kuontalossasi.

Älä värjää hiuksiasi itse

Jotta saavuttaisit täydellisen lopputuloksen, turvaudu ammattilaisen taitoihin. Vaaleat raidat, luonnollinen lopputulos tai kirkkaampi väri vaativat oikeat tuotteet ja sävyt, joten luota kampaajakäyntiin kotivärin sijaan.


Lue myös: Haaleneeko hiusvärisi ennen aikojaan? 8 tapaa saada väristä kestävämpi

Lähde: She Finds

Kilpailut

Uusimmat