Kaikki artikkelit

Kuivia ja vaurioituneita kutreja hellii syväkosteuttava hoitoaine.
Kuivia ja vaurioituneita kutreja hellii syväkosteuttava hoitoaine.
Täynnä hiuksia oleva harja tai kutrien syväpuhdistuksen unohtaminen ovat tyypillisiä syitä nopeasti rasvoittuville hiuksille.
Ajan myötä kuivashampoo voi kertyä päänahkaan ja saada hiuksesi näyttämään elottomilta.
Säännölliset kananmunanaamiot sekä shampoopesun vähentäminen voivat saada hiukset voimaan paremmin ja kasvamaan nopeammin.
Hiusvärin kauniina ylläpitäminen vaatii työtä ja tietämystä. Helppojen vinkkien avulla pidennät kuitenkin värjäyksen kirkasta ja kaunista lopputulosta.
Milloin viimeksi olet puhdistanut pinsettisi tai hiusharjasi? Omat kauneudenhoitovälineet kannattaa huoltaa säännöllisin väliajoin.
Eri hiustyypit vaativat erilaiset hoitokeinot. Sen vuoksi myös hiustenkuivausrutiinit kannattaa päivittää omalle hiustyypille sopiviksi.
Milloin viimeksi olet puhdistanut hiusharjasi tai miettinyt, mitä tuotteita käytät hiustenhoidossasi? Omat hiustenhoitorutiinit kannattaa tarkistaa, jotta saisit terveet ja kauniit hiukset
Hiuslakkaa kannattaa esimerkiksi suihkuttaa hiusten lisäksi myös pinneihin.
Haaveiletko paksuista ja hyväkuntoisista hiuksista? Laadukkaiden tuotteiden lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös seuraaviin seikkoihin.
Hiusten pituuden lisäksi myös niiden kunto vaikuttaa siihen, kuinka usein niitä pitäisi muistaa leikata.
Jos hiukset haluaa pitää terveinä ja kauniina, ei ole samantekevää, kuinka hiusten harjauksen hoitaa.
On itsestään selvää pestä hiukset siinä järjestyksessä, että ensin käytetään shampoota ja sitten hoitoainetta. Voi olla, että tapa kannattaakin kääntää päälaelleen.
Kuumat kesäpäivät saattavat rasittaa hiuksia yllättävänkin paljon. Siksi niistä kannattaa huolehtia mahdollisimman hyvin.  
Hiusten nestehukka, huolimaton meikkaaminen sekä finnien hinkkaaminen ovat syntejä, joihin syyllistymme huomaamattamme.