Lista vuoden tyylikkäimmistä julkkiksista julkaistiin - arvaatko voittajan?

06.08.2015 15:15 - Reetta Haverinen

Vainty Fair -lehti julkaisi vastikään perinteisen listansa maailman tyylikkäimmistä ihmisistä. Lehti on jakanut maailman parhaiten pukeutuvat persoonat erilaisiin kategorioihin ja arvostellut erikseen niin naisten, miesten kuin pariskuntienkin vaatemakua.

Yhdysvaltalainen aikakausilehti Vanity Fair on arvostettu kauneuteen, muotiin ja politiikkaan painottunut julkaisu, jonka ensimmäinen numero julkaistiin jo vuonna 1983. Ei siis ihme, että muodista kiinnostuneet ihmiset ympäri maailman odottavat joka vuosi mielenkiinnolla, ketkä lehti rankkaa planeettamme tyylikuningattareksi ja -kuninkaaksi.

Tänä vuonna lehti valitsi maailman tyylitietoisimmaksi leidiksi brittiläisen liikenaisen Samantha Cameronin, joka on Iso-Britannian pääministerin David Cameronin vaimo. Vanity Fairin mukaan daamin look on viehättävän konservatiivinen.

Tyttömäisen lookinsa ansiosta Vainty Fair valitsi laulaja-lauluntekijä Taylor Swiftin maailman toiseksi tyylikkäimmäksi naiseksi. Muun muassa Umberella-hitistään tuttu popdiiva Rihanna sijoittui listalla kuudenneksi.

Tyylikkäimmän miehen tittelin nappasi tänä vuonna charmantti brittinäyttelijä Bill Nighy. Hollywood-tähtien kategoriasta tyylikkäimmäksi julkkiksiksi valikoitui Alicia Vikander, joka on syntyperältään ruotsalainen. Muotitietoisimman julkkisparin meriitin sai osakseen brittiläinen näyttelijäpariskunta Sophie Hunter ja Benedict Cumberbatch.

Katso Vanity Fairin lista kokonaisuudessaan täältä.


Lue myös: Pukeudu kuin Taylor Swift - 6 vaatekappaletta, jotka tekevät tyylin

Lähde: Vanity Fair

Kilpailut

Uusimmat