Tämän syksyn 5 kuuminta kauneustrendiä

30.09.2015 09:15 - Reetta Haverinen

Nyt on aika heittää kevyet huulikiillot ja pastellinsävyiset luomivärit meikkipussista – syksy ja kauden kauneustrendit ovat täällä!

Monet tietävät, että syksyisin meikkien värit vaihtuvat astetta tummempiin ja vahvempiin. Turkoosi ja koralli tekevät tilaa oranssin, ruskean ja harmaan sävyille, huulikiillot vaihtuvat tummanpuhuviin puniin ja sormenkynnet maalataan luumun ja kirsikan sävyillä. Näin on yleensä joka syksy.

Vaikka monet kauneustrendit toistuvat joka syksy, muodinedelläkävijät tietävät, että vuosittain tietyt hius- ja meikki-ilmiöt nousevat erityisesti pinnalle. Alta löydät suositun ranskalaisen naistenlehden Marie Clairen listaamat viis kauneustrendiä, joista kaikkien muotitietoisten naisten tulisi olla syksyllä 2015 perillä:

1. Tummat tai marjaiset sävyt huulissa

Tummat luumunsävyiset huulet ovat tänä syksynä muotia. Jos ajatus syvänpurppurasta suusta ei kiehdo, kokeile huulillesi herkullisia marjasävyjä kuten kirsikkaa.


2. Runsaat, huolitellut kulmat

Ohuiden kulmien aika on ohi. Nyt kulmakarvat saavat olla tuuheat ja luonnolliset, mutta siitäkin huolimatta huolitellut, siistit ja kiiltävät.


3. Maanläheiset metallinsävyt luomilla

Metallinhohtoiset luomivärit ovat tänä syksynä kovaa huutoa. Pinkkiä, keltaista tai sinistä ei luomille kuitenkaan sivellä vaan maanläheiset värit ovat tämän kauden kuumin juttu. Näyttävän luomivärin pariksi ei välttämättä tarvitse edes silmänrajauksia - vain sipaisu maskaraa riittää.


4. Luonnollinen, heleä iho

Tänä syksynä hipiä meikataan raikkaan ja luonnollisen kuulaaksi. Paksu pakkelikerros kannattaa siis unohtaa. Pohjusta iho kevyesti ja korosta valokynällä kasvojen korkeimpia kohtia.


5. Graafiset silmärajaukset

Silmät saa nyt rajata näyttävästi nestemäisellä rajauskynällä. Trendikkäät, näyttävät rajaukset saavat lähteä aivan silmien sisänurkista ja rajauksia voi taiteilla myös luomivakoon. 


Lue myös: Pitkä polkka on nyt pop - tähdet näyttävät mallia

Lähde: Marie Claire

Kilpailut

Uusimmat