Kuva: Fotolia

Huulipunaa silmänalusiin ja muut oudot kauneuskikat - 5 toimivaa niksiä

07.10.2015 14:45 - Emma Ylistalo

Oudon kuuloiset kauneuskikat tuovat yllättävät tulokset

1. Käytä punaista huulipunaa peittämään tummat silmänaluset

Kuulostaa uskomattomalta, mutta on totta. Nappaa mikä tahansa punainen tai oranssi huulipuna ja laita sitä silmien alle peitesiveltimellä. Lisää tämän jälkeen huulipunan päälle peitevoidettasi. Saatat näyttää hieman hassulta prosessin aikana, mutta yllätyt kun näet lopputuloksen. Kannattaa kuitenkin testata tätä niksiä ennen kiireistä aamua, sillä se ei välttämättä toimi kaikille ihosävyille.

2. Lämmitä ripsentaivutinta ennen käyttöä

Lämmitä metallista ripsentaivutinta hiustenkuivaajan lämmöllä. Anna viilentyä hetki, niin että se on vielä lämmin, kun kosketat sitä. Älä siis käytä kuumaa ripsentaivutinta heti. Lämpimällä ripsentaivuttimella saat uskomattoman lopputuloksen. Ripset kaartuvat erityisen kauniisti.

3. Laita poskipunaa meikin alle saadaksesi luonnollisen lopputuloksen

Oletko huomannut, että joskus lisättyäsi poskipunaa, poskesi ovat liian punaiset? Saadaksesi luonnollisemman lopputuloksen, laita ensin poskipuna ja vasta sen jälkeen BB-voide tai meikkivoide. Poskipuna näkyy läpi kauniisti ja näyttää näin luonnollisemmalta.

4. Suorista letit saadaksesi hiuksiisi kauniit laineet

Ensiksi letitä hiuksesi useaan osioon. Tämän jälkeen tee leteistä mahdollisimman litteitä. Käy letit läpi painelemalla ne hieman kuumemmalla suoristusraudalla, mitä yleensä käytät. Avaa letit ja saat kauniit, luonnollisen näköiset laineet.

5. Tee ripsistäsi pitkät pumpulin avulla

Laita ensin kerros ripsiväriä. Tämän jälkeen ota ripsikampa ja hiero sitä pumpuliin, sillä se siirtää vanun kuituja ripsiharjaan. Harjaa sitten ripsesi tällä ripsikammalla ja lisää uusi kerros ripsiväriä. Toista niin usein kuin haluat saadaksesi upeat ja runsaan näköiset ripset.

Lue myös: Luonnollinen meikki syntyy muutamalla täsmäohjeella

Lähde: Cosmopolitan

Uusimmat