Kuva: splash

Treenaatko sinä yhtä fiininä? Julkkisten urheilutyylit koottiin galleriaan 

28.10.2015 22:15 - Rea Tallgren

Joillakin julkkiksilla treenityyli on ihanan maanläheinen - toisilla puolestaan kaukana siitä. 

Julkkikset treenaavat usein hyvin tunnollisesti, onhan ulkonäkö heidän alallaan tärkeää. Osa heistä tekee sen vaatteissa, joissa moni tavis voisi mennä hienoimpiinkin paikkoihin kuin salille. Toisaalta, on myös sellaisia julkimoja, jotka piristävästi pukeutuvat salille vanhoihin, kulahtaneisiin huppareihin ja jo elämää nähneisiin kenkiin.

Katso alla julkkisten erilaisia treenityylejä. Kenen tyyli puree sinuun parhaiten?

Kim Kardashian ei tingi tyylistä edes kuntosalille mennessään. 34-vuotias yhden lapsen äiti kuvattiin tiukoissa trikoissa, lenkkareissa ja nahkatakissa hänen poistuessaan salilta. 

(kuva: splash)


Fergie kuvattiin aamuhölkällä ihanan arkisessa asussa. Kovakuntoinen yhden lapsen äiti lenkkeilee usein myös miehensä Josh Duhamelin kanssa, joka puolestaan on tunnettu muun muassa Las Vegas -sarjasta. 

(kuva: splash)


Rillit huurussa -tähti Kaley Cuoco joogaa lähes päivittäin. Vaaleaverikkö nähdään aina kulkemassa kotinsa ja salin väliä treenivaatteissa, jotka soveltuvat hänen lempilajiinsa täydellisesti. Hauskat leopardisandaalit kruunaavat tämän kokonaisuuden.

(kuva: splash)


Khloe Kardashian saapui salille isossa, mustassa hupparissa, johon on ihana kääriytyä myös kovan treenin ja lämpimän suihkun jälkeen. 

(kuva: splash)


Katie Holmes ei välittänyt katseista kulkiessaan New Yorkissa treenivaatteissaan. Nainen oli naamioinut kasvonsa isojen, mustien aurinkolasien taakse ja kuunteli musiikkia vielä palatessaan salilta kotiin. 

(kuva: splash)


Katy Perryn sininen toppi ja lippis sopivat täydellisesti yhteen. Perry oli ottanut treeneihin mukaan Chanelin laukun, jollaista tuskin jokaisen treenaajan käsipuolessa nähdään keikkumassa. 

(kuva: splash)


Gwen Stefanin tyyli toimisi kenties Suomen oloissa parhaiten. Kuvassa nainen on saapumassa Lontoon kotiinsa salilta. Päällään kolmen lapsen äidillä on tiukat juoksutrikoot, ja lämmikkeeksi hän on vetänyt paksun talvitakin. 

(kuva: splash)

Lue myös: Miten suomalaisjulkkikset sisustavat? Instagram-kuvat paljastavat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat