Kuva: Fotolia

Äidin kirjoituksesta nettihitti: "Hänen ei tarvinnut kuulla sinulta, ettei hän ole täydellinen"

28.01.2016 13:45 - Reija Saarinen

Megan Harris ja hänen tyttärensä asioivat juhlapukuliikkeessä, jossa kaikki ei ikävä kyllä mennyt suunnitelmien mukaan.

Megan Harris vei teini-ikäisen tyttärensä juhlapukuliikkeeseen, sillä tarkoituksena oli löytää iltapuku tanssiaisiin. Ikävä kyllä, sovitusrumba katkesi heti ensimmäisen puvun jälkeen. Syynä nopeaan lähtöön oli äidin mukaan myyjän käytös.

Äiti kirjoitti tapahtumasta omalle Facebook-seinälleen ja hetkessä koskettavasta kirjoituksesta tuli nettihitti. Muutamassa päivässä kirjoitus on kerännyt 494 323 tykkäystä ja yli 80 000 jakoa.

Suomensimme kirjeen vapaasti alle:

"Tässä on teini-ikäinen tyttäreni, jonka kanssa lähdimme etsimään pukua tanssiaisiin. Löysin kuvassa näkyvän mekon ja pyysin häntä sovittamaan sitä. Hän kertoi, että puku ei ole hänen tyyliään, mutta hän lupasi koittaa sitä minun vuokseni. Kerroin hänelle miten aikuismaiseksi puku hänet tekee, mutta hän antoi minun silti ottaa kuvan. Heti tuon jälkeen sinä tulit paikalle ja kerroit, että tyttäreni kaipaa muotoilevia alusvaatteita, jos hän aikoo pitää kyseistä pukua. Pyysin tytärtäni pukukoppiin ja kerroin sinulle, että tyttäreni on kaunis ilman muotoilevia alusvaatteitakin. Sinä väitit vastaan ja poistuimme liikkeestä hyvin pian.

Toivon, että olisin kertonut sinulle, että moni nuori tyttö kärsii itsetunto-ongelmista ja se että puhut heille tuolla tavoin, saattaa olla hyvin vahingollista. Kaikenkokoiset ja muotoiset tytöt ovat kauniita, sillä juuri sellaisiksi jumala heidät loi. Jos he tuntevat olonsa hyväksi jossain asussa, sen tulisi olla ainut asia jolla on merkitystä. Tyttäreni on pitkä. Hän ui, juoksee, tanssii ja käy joogassa. Hän on hyvässä kunnossa. Hän on kaunis. Hän ei tarvitse sinua kertomaan, että hän ei ole täydellinen.

Toivon, että tämä kirjoitus tavoittaa sinut ja ymmärrät, että et sano moista enää koskaan kenellekään."

Kilpailut

Uusimmat