Kuva: Splash

Näyttelijäkaunotar Olivia Munn on klassisen pukeutumisen kahdehdittava taituri - katso kuvat

18.02.2016 18:15 - Rea Tallgren

Muun muassa Magic Mike -elokuvasta

Olivia Munn, 35, on tullut tutuksi muun muassa Magic Mike -elokuvasta. Naisen tyylitaju on kahdehdittava ja häntä kuvataankin paparazzien toimesta minne ikinä hän meneekään. Kokosimme alle onnistuneimmat asukokonaisuudet, joissa Munn on viime aikoina nähty. 

Tyttömäinen keijukaishame ja nudenvärinen duffeli olivat täydellinen yhdistelmä, jonka kruunasivat sääriä pidentävät, takin sävyyn sopivat avokkaat.

(kuva: Splash)

Mustavalkoinen tyyli toimii aina. Harmaa merkkilaukku hapsuineen tuo lookiin tarvittavaa vaihtelua. Asun upein yksityiskohta olivat kuitenkin upeat kengät. 

(kuva: Splash)

Juhlavuus, arkisuus ja mukavuus kaikki samassa asussa. Munn todistaa tällä asulla, että seksikkyys ei ole sama asia kuin paljas pinta vaan iso villapaitakin voi saada kantajansa näyttämään kuumalta, kun asun muut osat on valittu huolella. 

(kuva: Splash)

Suorat housut, sädehtivä hihaton paita turtle neck -kauluksella, reppumainen nahkalaukku ja kirkkaan fuksian värinen huulipuna takasivat kauniille Munnille jälleen napakympin. 

(kuva: Splash)

Myös koiraa voi ulkoiluttaa tyylikkäänä, mietti Munn. Hänet kuvattiin New Yorkissa kellohelmaisessa, kirkkaanvalkoisessa mekossa, klassisesti leikatussa mustassa takissa sekä leopardikorkokengissä. 

(kuva: Splash)

Myös Munnin juhlapuvut ovat aina napakymppi.

(kuva: Splash)

(kuva: Splash)

(kuva: Splash)

(kuva: Splash)

Lue myös: Kaikkien aikojen paljastavin gaala-asu? Laulajakaunotar edusti lähes alastomana

Uusimmat