Kuva: Fotolia

Silmälasien käyttäjät, huomio! Kauneuden asiantuntija paljastaa parhaat meikkausniksinsä

01.04.2016 18:45 - Senni Loikala

Ansioitunut meikkitaiteilija Jill Powell neuvoo silmälasien käyttäjiä, miten he saavat katseensa säihkymään pienellä vaivalla.

Silmälasien käyttäjiä saattaa kiinnostaa People-lehden tuore artikkeli, jossa meikkitaiteilija Jill Powell kertoo parhaat kauneusniksinsä heille. Powell on yhdysvaltalaisen, silmälaseja käyttävän laulajan Demi Lovaton hovimeikkaaja, mikä tekee hänestä ansioituneen antamaan neuvojaan muillekin.

Meikkitaiteilijan mukaan silmämeikki kannattaa pitää hillittynä, mutta kirkastusta voi hakea käyttämällä alaluomella kimaltelevia luomivärejä.

- Rakastan yhdistää neutraalin sävyisiä luomivärejä hieman kimaltelevampiin sävyihin silmälasien kanssa, Powell kertoo.

- Käytä hieman rajauskynää ja ripsiväriä avaamaan katsettasi ja lisää hipaus kimaltelevaa luomiväriä alaripsiesi juureen tuomaan kirkastavan efektin. Koska kehykset ovat itsessään jo tyylivalinta ja ohjaa huomion silmiin, sinun ei tarvitse tehdä paljon saadaksesi säihkymään lasien takana, hän selvittää.

Viisi meikkivinkkiä

Powell jakaa lisäksi viisi täsmävinkkiä meikkaamiseen sinulle, joka käytät silmälaseja.

1) Käytä ripsientaivuttajaa niin, että taivutat räpsyttimesi ensin aivan tyvestä ja seuraavaksi hieman ripsien puolivälin yläpuolelta.

2) Käytä vedenkestävää ripsiväriä. Laita ripsiväriä enemmän ripsiesi tyveen, sillä se saa ne nousemaan entisestään.

3) Laita mahdollisimman ohut kerros meikkivoidetta poskipäiden ja nenän alueelle, jotta lasiesi kehykset eivät sotke meikkiäsi. Kiinnitä meikki läpikuultavalla puuterilla.

4) Lisää persikan sävyistä peitevoidetta silmänalusille. Powellin mukaan se peittää tummuuden ja kirkastaa luonnollisesti silmiä.

5) Jos tahdot tumman silmämeikin loihtimalla esimerkiksi smoky eye -meikin, kannattaa sinun valita sävyksi mustan sijaan pehmeämpi harmaa.

Lähde: People

Lue myös: Käytätkö vain mustaa ripsaria? Katso, mikä toinen väri sopii sinulle

Kilpailut

Uusimmat