Kuva: Fotolia

Lettejä ja hiustatuointeja - kesän kampaustrendit sopivat rohkeille ja boho-henkisille

07.04.2016 20:45 - Pauliina Jokinen

Rennot lettikampaukset pitävät pintansa.

Kukapa meistä ei odottaisi innolla kesää, lämpöisiä iltoja ja hikisiä aamuja? Sitä, että vaatekaapista saa vihdoin vetää shortsit ylleen ja hipsiä pihalle sandaaleissa?

Samalla kun tyyli muuttuu kesäiseksi, kaipaavat hiukset helppoja kampauksia, jotka näyttävät hyvältä koko päivän. Viime kesän tavoin helpot lettikampaukset ovat edelleen in, mutta nyt ne saavat myös lisäsäväyksen erilaisista hiuskoruista.

Hiuskorut

- Lettejä koristellaan nyt aiempaa enemmän ja näyttävän kampauksen saa aikaa helposti. Letit ovat aiempaa bohompia ja saavat rönsytä, korukauppa Glitterin Annaliina Vekkeli vinkkaa.

Hiustatuoinnit

Korujen lisäksi hiuksiin saa näyttävyyttä hiustatuoinneilla.

- Viime kesänä irtotatuointeja laitettiin ihollee ja nyt ne siirtyvät hiuksiin, Vekkeli kertoo.

Hiustatuoinnit lisätään hiuksiin samoin kuin ihollekin: tatuointi kostutetaan vedellä ja lisätään mieluisaan kohtaan. Irrottaessa hiuksia ei kannata kammata, vaan tatuointi pitää kastella uudelleen.

- Tatuoinnit on tehty kestämään, joten ne kestävät, Vekkeli toteaa.

- Shampoopesu on viimeinen, millä kuva varmasti lähtee, Vekkeli jatkaa.

Kiharat

Boheemin kampauksen saa aikaan myös runsailla kiharoilla. Kiharat kannattaa kesällä yrittää loihtia ilman lämpökäsittelyä vaativia työkaluja, kuten suoristinta tai kiharrinta.

- Ihmiset ovat tarkkoja siitä, missä kunnossa hiukset ovat. Hyväkuntoiset ja luonnolliset hiukset ovat trendikkäät, Vekkeli tietää.

Helpot kiharat saa loihdittua laittamalla letit kosteisiin hiuksiin tai kokeilemalla esimerkiksi vaahtomuovisia Hair Rollereita.

- Hiukset kannattaa letittää tai kokeilla hiusrullia, kun hiukset ovat kuivuneet 80-prosenttisesti. Riippuu omasta hiustyypistä, miten kiharat hiuksista tulee, Vekkeli kertoo.

Kilpailut

Uusimmat